Chat with us, powered by LiveChat
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Inschrijven

Inschrijven

Nieuw bij Op Stoom? 
Ben je nog geen klant bij Op Stoom, dan kun je je via onderstaande button inschrijven. Ook als je je in wilt

Direct inschrijven

Broertje(s) of zusje(s) inschrijven?
Ben je al klant bij Op Stoom en wil je nog een kind inschrijven? Dat kan via Mijn Op Stoom.

Nog een kind inschrijven

Inschrijven en dan?

Nadat je je kind bij ons hebt ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail. Zodra er een plaats beschikbaar is, nemen wij contact met je op. Wanneer je akkoord gaat met het aanbod, sluiten we een plaatsingsovereenkomst af. Hiervoor berekenen we eenmalig 17,50 euro per kind.

Wachtlijst

Als je je kind hebt ingeschreven voor een locatie waar een wachtlijst is, laten we je dit zo snel mogelijk weten. We stemmen dan ook alternatieven met je af. Tussendoor een vraag stellen over de wachtlijst kan via Planning. Bellen kan ook via 023 – 2302004.

Intakegesprek

Ongeveer twee weken voordat je kind bij ons start, nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek kun je ons vragen stellen en vertellen wij je alles wat belangrijk is om te weten over de opvang. We maken kennis op de groep en spreken af op welke dagen je kindje kan komen wennen.

Even wennen

Voor je kind is het prettig om één of twee keer te komen wennen aan de pedagogisch medewerkers en de andere kinderen. Dit kan – afhankelijk van de mogelijkheden – al voor de eerste contractdag.

Bij de peuteropvang vinden het intakegesprek en het wennen plaats op de eerste opvangdag. Waarschijnlijk wil je peuter niet meer mee naar huis!