fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Join the Club

Join the Club

Join the club!

Hoeven krabben, robots programmeren, koken, hockeyen of vloggen, hoe leuk is het om na school bezig te zijn met wat je het liefste doet! Daarom hebben we bij Op Stoom niet alleen BSO’s, maar ook Clubs. Een Club is een BSO helemaal gericht op de hobby van je kind. In Haarlem hebben we SportClub Haarlem en de Kookstudio. En in Nieuw-Vennep kan je kind naar de RoboClub,  SportClub  of de Kunst- en MediaClub. In Beinsdorp hebben we onze PonyClub voor BSO-ruiters. 

Handig om te weten

Je kunt je kind voor een dagdeel per week inschrijven bij een van onze Clubs. Dit kan natuurlijk prima in combinatie met een plek op de reguliere BSO. Voor de SportClub, de RoboClub en de MediaClub rekenen we geen extra kosten. Voor de Kookstudio rekenen we een extra bedrag i.v.m. de inkoop van de ingrediënten. De rijlessen bij de PonyClub worden gegeven door de manege zelf (Stal Jasper). Je kind zal in de reguliere les instromen. Wil je rijlessen afnemen? Geef je kind hiervoor dan zelf op via de manege. Neem je rijlessen voor je kind af, dan betaal je een jaarlijkse contributie van 18 euro aan de Manege & Ruiterbond. Wel naar de PonyClub zonder rijlessen? Dat kan natuurlijk ook!

Mam, ik wil op zo’n Club!

Per Club halen we kinderen van een beperkt aantal scholen/BSO’s op. Wil je weten welke Club er voor jouw kind is? Check dan de pagina van de Club of mail ons. Bellen mag ook, via 023 – 2302004.

Kinderopvang Op Stoom