fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Kinderopvang in Aerdenhout

Kinderopvang in Aerdenhout

Inspirerende kinderopvang in Aerdenhout 

Kinderopvang Op Stoom is een organisatie met bevlogen, professionele en ondernemende mensen. Liefdevolle zorg en inspiratie staan bij ons centraal. Kinderen inspireren en zelf geïnspireerd blijven, daar is het ons allemaal om te doen.

We kijken ook kritisch naar onze locaties, inrichting en speelmateriaal. Kwaliteit vinden we belangrijk. In de kleurige en frisse Op Stoom locaties vlakbij NS station Heemstede – Aerdenhout bieden we kinderopvang aan in de vorm van een peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en vakantieopvang.

Peuteropvang Antonius

Peuteropvang Antonius is gevestigd in de Antoniusschool. Het is een ware ontmoetingsplaats voor peuters van 2 tot 4 jaar. Ze sluiten er vriendschappen voor het leven en voor hen is de de Antoniusschool straks al bekend terrein. De pedagogisch medewerkers zijn ondernemend met de kinderen en bieden tal van activiteiten op het gebied van knutselen, toneel, muziek, natuur en sport en spel. Daarnaast komen geregeld Reizigers langs die koken en dansen met de kinderen.

Buitenschoolse opvang Antonius

Bij BSO Antonius kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven in de gezellige BSO ruimte met onder andere een atelierkast of op avontuur in de giga tuin. Ook wordt er veel gekokkereld. Een feest voor kinderen die van koken houden. Of van (op)eten! Daarnaast krijgt ook BSO Antonius vaak bezoek van Reizigers. Dit zijn pedagogisch medewerkers met een specialisme, bijvoorbeeld koken, muziek, yoga of natuurkennis. Buiten de veelzijdige activiteiten die worden aangeboden, is er voor de kinderen natuurlijk ook voldoende ruimte om tot rust te komen en lekker een boekje te lezen.

Natuur(lijk)

Stoeptegels zijn uit, groen is in. Buiten valt heel wat te ontdekken voor je kind, daarnaast vinden ze het fijn en is het goed voor een gezonde ontwikkeling. Daarom spelen onze buitenbazen lekker vaak in de giga grote BSO tuin met lef.

BSO Antonius
Peuteropvang Antonius
Kinderopvang Op Stoom