Kinderopvang in Aerdenhout

Kinderopvang in Aerdenhout

Inspirerende kinderopvang in Aerdenhout 

Kinderopvang Op Stoom is een organisatie met bevlogen, professionele en ondernemende mensen. Liefdevolle zorg en inspiratie staan bij ons centraal. Kinderen inspireren en zelf geïnspireerd blijven, daar is het ons allemaal om te doen.

We kijken ook kritisch naar onze locaties, inrichting en speelmateriaal. Kwaliteit vinden we belangrijk. In de kleurige en frisse Op Stoom locaties vlakbij NS station Heemstede – Aerdenhout bieden we kinderopvang aan in de vorm van een peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en vakantieopvang.

Peuterspeelzaal Antonius

Peuterspeelzaal Antonius is gevestigd in de Antoniusschool. Het is een ware ontmoetingsplaats voor peuters van 2 tot 4 jaar. Ze sluiten er vriendschappen voor het leven en voor hen is de de Antoniusschool straks al bekend terrein. De pedagogisch medewerkers zijn ondernemend met de kinderen en bieden tal van activiteiten op het gebied van knutselen, toneel, muziek, natuur en sport en spel. Daarnaast komen geregeld Reizigers langs die koken en dansen met de kinderen.

Buitenschoolse opvang Antonius

Bij BSO Antonius kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven in de gezellige BSO ruimte met onder andere een atelierkast of op avontuur in de giga tuin. Ook wordt er veel gekokkereld. Een feest voor kinderen die van koken houden. Of van (op)eten! Daarnaast krijgt ook BSO Antonius vaak bezoek van