BSO Antonius

BSO Antonius

Middenin het groen

Een buitenschoolse opvang middenin het groen van Aerdenhout. In de giga grote tuin speelt je kind tussen joekels van bomen, trapt een balletje op de grasmat en poot aardappelen in de moestuin. En binnen zijn de mogelijkheden ook eindeloos. Waarom zoveel keus? Dáárom!

Oneindig veel te doen

We zijn graag buiten, maar als het giet van de regen wordt de gymzaal fanatiek gebruikt of duikt je kind de verkleedhoek of een andere speelhoek in. Er is een ruim aanbod van spelmateriaal en activiteiten. En voor kunstenaars in spé is er een atelier met bijzondere knutselmaterialen. Wij knutselen gezellig mee.

Zelf kokkerellen in de keuken

Wij hebben een grote keuken waar naar hartelust gekokkereld wordt. Helemaal mooi als er een Kookreiziger op bezoek komt. Dan roert je kind stevig in een volle groentesoep en werkt het recept uit voor de lekkerste groentetaart. We hebben trouwens niet alleen Kookreizigers, maar nog veel meer Reizigers met een specialisme!

Persoonlijke aandacht

Je kind komt bij ons in een mentorgroep. De mentor neemt jouw kind onder zijn hoede. Kinderen kunnen hun verhalen kwijt en als er iets is of speelt, weten mentor en kind elkaar te vinden en dat is voor iedereen fijn!

Ook voor jouw kind?

BSO Antonius is er voor leerlingen van de Antoniusschool. Zij kunnen ook naar onze voorschoolse opvang en tussenschoolse opvang.

BSO Antonius