fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Kinderopvang in Bennebroek

Kinderopvang in Bennebroek

Inspirerende kinderopvang in Bennebroek

Kinderopvang Op Stoom is een organisatie met bevlogen, professionele en ondernemende mensen. Liefdevolle zorg en inspiratie staan bij ons centraal. Kinderen inspireren en zelf geĆÆnspireerd blijven, daar is het ons allemaal om te doen. We kijken ook kritisch naar onze locaties, inrichting en speelmateriaal. Kwaliteit vinden we belangrijk. In de kleurige en frisse Op Stoom locaties in Bennebroek bieden we kinderopvang aan in de vorm van peuteropvang, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en vakantieopvang.

Kinderdagverblijf Franciscus

In een kleurig en fris gebouw pal naast de St. Franciscusschool in Bennebroek vind je Kinderdagverblijf Franciscus. Het is een fijn, huiselijk kinderdagverblijf waar kinderen van 0 tot 4 jaar de hele dag worden opgevangen. We willen kinderen inspireren. Dat doen we elke dag met activiteiten als koken aan tafel en knutselen met industriĆ«le restmaterialen. Ook krijgen we regelmatig bezoek van Reizigers van Op Stoom. Zelfs voor de allerkleinsten is dit reuze interessant. Met het zonnetje erbij zijn we graag in onze tuin. Kinderen kunnen hier naar hartelust spelen.      

Peuteropvang Franciscus

Heb je een schoolgaand kind en zoek je ook opvang voor je peuter? Denk dan eens aan Peuteropvang Franciscus, want deze locatie is geopend tijdens de schooltijden van de St. Franciscusschool. De peuteropvang wordt geleid door lieve en bevlogen medewerkers die elke dag genieten samen met je kind. En we blikken we alvast een beetje vooruit op de grote stap die komen gaat: school.

BSO Franciscus

En zoek je opvang na school? Leerlingen van de St. Franciscusschool kunnen terecht bij BSO FranciscusWe zijn gek op kinderen en willen ze een leuke tijd aanbieden in de buitenschoolse opvang. Nieuwe dingen ontdekken, gezelligheid en met elkaar van alles ondernemen. Zo komen er geregeld reizigers langs, dat zijn medewerkers met een bijzonder specialisme zoals theater, dans, film, lego, robotica of natuur.

 

 

 

 

 

BSO Franciscus
Kinderdagverblijf Franciscus
Peuteropvang Franciscus
Kinderopvang Op Stoom