fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Kinderopvang in Bloemendaal

Kinderopvang in Bloemendaal

Inspirerende kinderopvang in Bloemendaal

In Bloemendaal vind je BSO Bornwater én BSO Buitenbende. Hier staan liefdevolle zorg en buitengewoon avontuurlijke activiteiten centraal. Er werken bevlogen, professionele en ondernemende mensen. Kinderen inspireren en zelf geïnspireerd blijven, daar is het ons allemaal om te doen.

 

BSO Bornwater

Gaat je kind naar school? Dan kun je gebruik maken van BSO Bornwater in de Bornwaterschool. Liefdevolle zorg staat aan de basis en we nemen je kind serieus. We willen ze een leuke tijd aanbieden in de buitenschoolse opvang. Nieuwe dingen ontdekken, gezelligheid en met elkaar van alles ondernemen. Laat die creativiteit maar borrelen want wij kiezen ervoor om kinderen te inspireren. 

We bieden je kind een onuitputtelijke voorraad spel- speel- en knutselmateriaal en ook tal van activiteiten die kinderharten sneller doen laten kloppen. Zo komen er geregeld Reizigers langs, zij werken bij Op Stoom omdat ze een bijzonder specialisme hebben zoals theater, dans, film, lego, robotica of natuur. Misschien ontdekt je kind wel zijn of haar talent voor drummen of dansen. Tof!

BSO Buitenbende

Binnenblijven? Saai. Buiten is veel leuker en éxtra leuk aan de rand van het bos en de Kennemerduinen. Daar vertoeven de actieve rakkers van BSO Buitenbende. Fikkie stoken, brandnetelsoep maken, een fort bouwen én veroveren. Zomaar een kleine greep uit de stoere scoutingskills die straks appeltje-eitje zijn voor jouw kind(eren).

BSO Bornwater
BSO Buitenbende
Peuteropvang Bornwater
Kinderopvang Op Stoom