Kinderopvang in Bloemendaal

Kinderopvang in Bloemendaal

Inspirerende kinderopvang in Bloemendaal

In Bloemendaal vind je Peuteropvang Bornwater en BSO Bornwater Op Stoom. Hier staan liefdevolle zorg en inspiratie centraal en werken bevlogen, professionele en ondernemende mensen. Kinderen inspireren en zelf geïnspireerd blijven, daar is het ons allemaal om te doen.

Peuteropvang Bornwater

In de Bornwaterschool in Bloemendaal vind je Peuteropvang Bornwater. Hier sluit je peuter zijn eerste vriendschappen en de Bornwaterschool is voor jouw kind straks al bekend terrein. De pedagogisch medewerkers zijn ondernemend met de kinderen en bieden tal van activiteiten op het gebied van knutselen, toneel, muziek, natuur en sport en spel. Daarnaast komen geregeld Reizigers langs die koken en dansen met de kinderen. Bij de peuteropvang blikken we alvast een beetje vooruit op de grote stap die komen gaat: school. We werken met thema’s die passen bij de belevingswereld van je kind.

 

BSO Bornwater

Gaat je kind naar school? Dan kun je gebruik maken van BSO Bornwater, ook in de Bornwaterschool. Liefdevolle zorg staat aan de basis en we nemen je kind serieus. We willen ze een leuke tijd aanbieden in de buitenschoolse opvang. Nieuwe dingen ontdekken, gezelligheid en met elkaar van alles ondernemen. Laat die creativiteit maar borrelen want wij kiezen ervoor om kinderen te inspireren. We bieden je kind een onuitputtelijke voorraad spel- speel- en knutselmateriaal en ook tal van activiteiten die kinderharten sneller doen kloppen. Zo komen er geregeld Reizigers langs, zij werken bij Op Stoom omdat ze een bijzonder specialisme hebben zoals theater, dans, film, lego, robotica of natuur. Misschien ontdekt kind zoon wel zijn talent voor drummen of dansen!

BSO Bornwater
BSO Buitenbende
Peuteropvang Bornwater
Peuterspeelzaal Bornwater