fbpx
Mijn Op Stoom

BSO Bornwater

BSO Bornwater

Thuis op de BSO

De bel gaat, school is uit! In hetzelfde nostalgische gebouw als waar je kind les krijgt, krijgt hij van ons alle ruimte om te spelen. Onze BSO-ruimte heeft wel iets weg van een gezellige huiskamer met verschillende speelhoeken. Hier kan je kind helemaal opgaan in zijn fantasiewereld, wij zijn gek op deze wereld. Daarom spelen we graag mee. En voor de kunstenaars (in spé) is er het atelier met spannende materialen.

Buitenpret

We zijn graag buiten. Op het schoolplein of om de hoek. Dan gaan we bijvoorbeeld naar het nabijgelegen bos. En geregeld doen we activiteiten met andere BSO-locaties van Op Stoom. Kanoën bijvoorbeeld of sporten in Middenduin. Samen op avontuur betekent heel veel pret!

Speciaal bezoek

Ook krijgen we vaak bezoek van Reizigers. Dit zijn pedagogisch medewerkers met een specialisme. Met de Kookreiziger leren kinderen bijvoorbeeld groente wecken. Singer-songwriter-achtige deuntjes verzinnen ze samen met de Muziekreiziger. Samen met de Kunstreiziger maakt je kind zijn eerste stop-motion film.

Ook voor jouw kind?

BSO Bornwater Op Stoom is er voor leerlingen van de Bornwaterschool. Zij kunnen ook naar onze voorschoolse opvang en tussenschoolse opvang. Ook goed om te weten: in ons gebouw zit ook Peuterspeelzaal Bornwater. Een plek voor ondernemende peuters van 2 tot 4 jaar.

BSO Bornwater
Inschrijven
Contact
Kom je langs?
Prijslijst
BSO Bornwater in 360°
Openingstijden
Inspectierapport