Peuterspeelzaal Bornwater

Peuterspeelzaal Bornwater

Wij zijn vriendjes!

Onze peuterspeelzaal is een ware ontmoetingsplaats voor peuters van 2 tot 4 jaar. We hebben een super sfeervol en buitengewoon kleurrijk lokaal. Kijk maar! Je kind sluit hier vriendschappen voor het leven, bijvoorbeeld tijdens de speelgoedafwas in de keukenhoek. Ook buiten op het schoolplein en in de tuin is het fijn spelen. En de Bornwaterschool? Die is straks al bekend terrein!

Zelluf doen

Daar weten peuters alles van, ze kunnen immers al een heleboel! Wij kijken goed naar de kinderen. Zo weten wij precies aan welk spel je kind behoefte heeft. We houden van knutselen, toneel, muziek, sport en spel en natuur met kinderen. Helemaal mooi als er een Reiziger op bezoek komt. Fijne dansmoves leren of een knalgroene groentesoep maken.

Wát een beleving

We werken met thema’s die passen in de belevingswereld van je kind. Gedurende zes weken staat één thema centraal. Bijvoorbeeld ‘Ik en mijn familie’ of ‘Dit ben ik’. We praten er niet alleen over, maar ontdekken en beleven ook van alles. De fantasie van je kind doet de rest, laat die creativiteit maar borrelen!

PSZ Bornwater