BSO Buitenbende

BSO Buitenbende

Powerrrrrr to the scouts

Binnenblijven? Saai. Buiten is veel leuker en éxtra leuk aan de rand van het bos en de Kennemerduinen. Daar gaan we vanaf september los met onze BSO Buitenbende. Uitsluitend voor actieve rakkers want euhhh stilzitten doen we wel weer met Kerst.

Geen dag is hetzelfde

Behalve dan de opening en afsluiting. Samen heisen en strijken we onze eigen Buitenbende-vlag. Mieters! In de tussentijd leren we stoere scoutingskills. En dat zijn er nogal wat.

Fikkie stoken, brandnetelsoep maken, een fort bouwen én veroveren. Zomaar een kleine greep. Je eigen tent maken en navigeren op de zon leer je ook. Jouw kind is straks gi-ga zelfstandig en imponeert vriend en vijand met een mastworp of dubbele schootsteek. Dat zijn dus knopen. Duhhhh.

Ik ben…

… vriendelijk, eerlijk en zorg goed voor de natuur. Daar houden we van bij BSO Buitenbende. Dus die belofte maken we met elkaar. Ook werken we veel samen en helpen we iedereen waar het kan. Zo zijn wij scouts. Mooi man.

Ook voor jouw kind?

BSO Buitenbende is er voor kinderen van BSO De Zonnewijzer 1 + 2 (maandag en dinsdag), BSO Bornwater (dinsdag en donderdag), BSO Juliana (donderdag) en BSO Beatrix (maandag)

BSO Buitenbende