fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Kinderopvang in Breda

Kinderopvang in Breda

Inspirerende kinderopvang in Breda

Kinderopvang Op Stoom is een organisatie met bevlogen, professionele en ondernemende mensen. Liefdevolle zorg en inspiratie staan bij ons centraal. Kinderen inspireren en zelf geïnspireerd blijven, daar is het ons allemaal om te doen.

We kijken ook kritisch naar onze locaties, inrichting en speelmateriaal. Kwaliteit vinden we belangrijk. In de kleurige en frisse Op Stoom locaties in Breda bieden we kinderopvang aan in de vorm van een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en vakantieopvang.

Kinderdagverblijf Spring

In de jonge wijk Spring aan het randje van Princenhage in Breda vind je Kinderdagverblijf Spring. Een ruim opgezet kinderdagverblijf met een uitdagende ontdektuin, een groene oase in de wijk waar kinderen van 0 tot 4 jaar de hele dag worden opgevangen. Met het zonnetje erbij zijn we graag in onze tuin. Kinderen kunnen hier naar hartelust spelen en een lekker heksensoepje maken in de modderkeuken.

We willen kinderen inspireren. Dat doen we elke dag met activiteiten als koken aan tafel en knutselen met industriële restmaterialen. Ook krijgen we regelmatig bezoek van Reizigers van Op Stoom. Zelfs voor de allerkleinsten is dit reuze interessant. We gaan er ook lekker vaak op uit, de natuur in!

 

 

 

Buitenschoolse opvang Spring

Leerlingen van KBS Petrus en Paulus, de Montessorischool Breda, KBS De Eerste Rith, KBS De Parel en KBS De Weerijs kunnen op dezelfde locatie terecht bij BSO Spring. In de giga grote tuin speelt je kind op boomstammen, verstopt zich achter de bosjes en poot aardappelen in de moestuin. En binnen zijn de mogelijkheden ook eindeloos.  We willen er voor je kind zijn en hem graag inspireren. Sport, muziek, toneel, koken, knutselen, voor ieder wat wils. Waarom zoveel keus? Dáárom!

BSO De Pastorie
BSO Sportief
BSO Spring
Kinderdagverblijf Spring
Kinderopvang Op Stoom