fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Kinderopvang in Dorst

Kinderopvang in Dorst

Inspirerende kinderopvang in Dorst

Kinderopvang Op Stoom is een organisatie met bevlogen, professionele en ondernemende mensen. Liefdevolle zorg en inspiratie staan bij ons centraal. Kinderen inspireren en zelf geïnspireerd blijven, daar is het ons allemaal om te doen.

We kijken ook kritisch naar onze locaties, inrichting en speelmateriaal. Kwaliteit vinden we belangrijk. In de kleurige en frisse Op Stoom locaties in Dorst bieden we kinderopvang aan in de vorm van een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en vakantieopvang.

Kinderdagverblijf Dorst

Aan de rand van de bossen van Dorst vind je kinderdagverblijf Dorst. In huiselijke sfeer bieden we hier liefdevolle zorg en inspiratie voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf is een ware ontmoetingsplaats. In de verticale groepen speelt jong en oud gezellig met elkaar. Zo leren de kleintjes van de grootsten en de grootsten leren rekening te houden met de kleintjes. Het is er knus en fijn, met veel hoekjes om in te spelen. Onze tuin is avontuurlijk met een kruiden- en zandbak, speelhuisje en een veilige babytuin voor de allerkleinsten.  

BSO Dorst

Buitenschoolse opvang Dorst is er voor leerlingen van de Marcoenschool. BSO Dorst is een feest voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Voetballen, (tafel)tennisen, koken of knutselen, kinderen kunnen hier alle kanten op. Ook buiten de deur is het een feestje. BSO Dorst bevindt zich aan de rand van het Breedven en naast verschillende sportvelden waar we gebruik van kunnen maken. En kinderen van 8 jaar en ouder hebben bij BSO Dorst een fijn eigen honk waar grote kinderen zelfstandig kunnen spelen en chillen als ze zin hebben.

BSO Dorst
Kinderdagverblijf Dorst
Kinderopvang Op Stoom