Kinderdagverblijf Dorst

Kinderdagverblijf Dorst

Huiselijk en fijn

Door de huiselijke sfeer op ons kinderdagverblijf voelt je kindje zich hier snel thuis. Neem een kijkje. In de knusse speelhoekjes worden fantasiespelen (bijna) werkelijkheid. En buiten gaat het avontuur door, in de zandbak, het speelhuisje of de kruidentuintjes. En ons kinderdagverblijf ligt aan de rand van het bos en dichtbij de plas Surae. Hier zijn we dan ook vaak te vinden.

Even sfeer proeven? Kijk hier of kom gezellig langs!

Doen en ontdekken

Baby’tjes bieden we liefdevolle zorg. Ze spelen comfortabel op de vloerbedekking en na hun avontuur op de groep rusten ze uit in de fijne hangwieg, de box of lekker in bed. Dreumesen en peuters kunnen op hun eigen manier op avontuur. Bijvoorbeeld door lekker te experimenteren met bijzondere knutselmaterialen.

Machtig interessant? Ahh, dat is gezellig!

Kinderdagverblijf Dorst heeft twee verticale groepen. Kinderen van verschillende leeftijden spelen hier samen. De allerkleinsten vinden het maar wat interessant om te kijken naar de oudsten. En de oudere kinderen leren rekening te houden met de kleintjes en mogen zelfs al helpen met het geven van een flesje melk. Leerzaam en leuk!

Meer over deze locatie
KDV Dorst
Waarom Op Stoom?