Kinderopvang in Driehuis

Kinderopvang in Driehuis

Inspirerende kinderopvang in Driehuis

Kinderopvang Op Stoom is een organisatie met bevlogen, professionele en ondernemende mensen. Liefdevolle zorg en inspiratie staan bij ons centraal. Kinderen inspireren en zelf geïnspireerd blijven, daar is het ons allemaal om te doen.

We kijken ook kritisch naar onze locaties, inrichting en speelmateriaal. Kwaliteit vinden we belangrijk. In de kleurige en frisse Op Stoom locaties in Driehuis bieden we opvang aan in de vorm van een peuteropvang, buitenschoolse opvang en vakantieopvang.

Peuteropvang Campert

In de Jan Campertschool in Driehuis vind je Peuteropvang en BSO Campert.

Peuteropvang Campert biedt peuteropvang onder schooltijd, voor peuters van 2 tot 4 jaar. Ideaal wanneer je al schoolgaande kinderen hebt en je je kinderen tegelijk wilt ophalen. En voor jouw peuter is de Jan Campertschool straks al bekend terrein. De peuteropvang heeft een fijne eigen ruimte mét tuin en – we zitten om de hoek van het Pieter Vermeulenmuseum en landgoed Beeckestein, dus daar zijn we natuurlijk ook weleens te vinden.

Buitenschoolse opvang Campert

Bij BSO Campert nemen we je kind serieus en dagen we hem of haar uit om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Sport, muziek, toneel, koken, knutselen