fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Kinderopvang in Driehuis

Kinderopvang in Driehuis

Inspirerende kinderopvang in Driehuis

Kinderopvang Op Stoom is een organisatie met bevlogen, professionele en ondernemende mensen. Liefdevolle zorg en inspiratie staan bij ons centraal. Kinderen inspireren en zelf geïnspireerd blijven, daar is het ons allemaal om te doen.

We kijken ook kritisch naar onze locaties, inrichting en speelmateriaal. Kwaliteit vinden we belangrijk. In de kleurige en frisse Op Stoom locaties in Driehuis bieden we opvang aan in de vorm van een peuteropvang, buitenschoolse opvang en vakantieopvang.

Peuteropvang Campert

In de Jan Campertschool in Driehuis vind je Peuteropvang en BSO Campert.

Peuteropvang Campert biedt peuteropvang onder schooltijd, voor peuters van 2 tot 4 jaar. Ideaal wanneer je al schoolgaande kinderen hebt en je je kinderen tegelijk wilt ophalen. En voor jouw peuter is de Jan Campertschool straks al bekend terrein. De peuteropvang heeft een fijne eigen ruimte mét tuin en – we zitten om de hoek van het Pieter Vermeulenmuseum en landgoed Beeckestein, dus daar zijn we natuurlijk ook weleens te vinden.

Buitenschoolse opvang Campert

Bij BSO Campert nemen we je kind serieus en dagen we hem of haar uit om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Sport, muziek, toneel, koken, knutselen, er zit vast wel iets bij voor je kind. De Reizigers van Op Stoom weten onze locatie ook te vinden en we trekken er ook graag op uit. Lekker de paden op van landgoed Beeckestijn of gewoon een potje voetballen op het schoolplein. We houden ervan!

Vakantie in Driehuis

Ook in schoolvakanties is het goed toeven op de BSO. We hebben immers de hele dag – van 7.30 – 18.30 uur – de tijd. En omdat de vakantie zich bij uitstek leent voor leuke dingen, pakken we extra uit met een gevarieerd activiteitenaanbod.

We bedenken activiteiten voor alle leeftijden: 4+ en 7+. Van beautydag tot vlotten bouwen en fikkie stoken. En van een skateboardclinic tot robots bouwen.

BSO Campert
Peuteropvang Campert
Kinderopvang Op Stoom