BSO Campert

BSO Campert

Vrolijk en fijn

Pal naast het Pieter Vermeulen Museum in Driehuis vind je BSO Campert, in de Jan Campertschool. Om vrolijk van te worden! Hier bakt je kind de lekkerste taarten, bouwt Kapla ‘wolkenkrabbers’ met vriendjes en maakt fantastische creaties met spannend materiaal uit de giga atelierkast.

Oneindig veel te doen

We inspireren kinderen van alle leeftijden om te ontdekken wat hun talenten zijn en wat ze graag doen. BSO Campert heeft hiervoor alle ruimte. De oudere kinderen kunnen hun fantasie loslaten op het podium in de aula of chillen aan de bar met een vriendje! Op de pleinen van school kan iedereen zijn energie kwijt tijdens een voetbaltoernooitje en in de moestuintjes van school kweken we na schooltijd lekker door.

Jong geleerd

De jonge kinderen vermaken zich in het gezellig ingerichte lokaal met verschillende speelhoeken en uitdagend speelmateriaal, ravotten in het kleutergymlokaal en bouwen de lekkerste groentetaarten! O, en in het voorjaar gaan we als echte tuinders in de moestuin aan de slag. En dat is nog lang niet alles …

Olympisch spelen

Jonge kinderen inspireren we graag en oudere kinderen komen vaak al enthousiast met eigen ideeën. Wild spelen of een knus fantasiespel? Leuk, wij doen mee! Regelmatig krijgen we bezoek van onze Reizigers. Met de Sportreiziger de Olympische Spelen nadoen, hoe tof is dat.

Ook voor jouw kind?

BSO Campert Op Stoom is er voor leerlingen van de Jan Campertschool. Wist je dat we ook tussenschoolse opvang aanbieden?

Inschrijven
BSO Campert