Peuteropvang Campert

Peuteropvang Campert

Vrienden voor het leven

Pal naast het Pieter Vermeulen Museum in Driehuis vind je de kleurrijke en fijne plek Peuteropvang Campert. Hier maakt je kind vrienden voor het leven! En gaat je kind straks naar de Jan Campertschool, dan is het gebouw al bekend terrein. Wel zo fijn en vertrouwd.

Dol op ontdekken

Peuters zijn dol op ontdekken! In onze knusse ruimte zijn veel speelhoekjes waar je kind naar hartelust kan spelen. De ene keer is de keuken het domein van de vadertjes en moedertjes en een andere keer wordt er fanatiek gesleuteld aan de meest fantastische ‘auto’s’.

Buitengewoon

We zijn ook graag buiten. In de moestuintjes van de school kweken we groene vingers en we hebben een eigen natuurtuin. Lekker om in op avontuur te gaan! En natuurlijk trekken we er ook graag op uit in het nabij gelegen Landgoed Beeckestijn bijvoorbeeld.

Op weg naar school

Op de peuteropvang blikken we alvast een beetje vooruit op de grote stap die komen gaat: school. We werken met thema’s die passen bij de belevingswereld van je kind. Ook op het gebied van sport en spel, toneel, muziek en knutselen, prikkelen we de fantasie van je peuter. Dit doen onze Reizigers trouwens ook!

Wat is peuteropvang?

Peuteropvang is schooltijdenopvang voor peuters van 2 tot 4 jaar. Ideaal als je al een of meerdere schoolgaande kinderen hebt en je ze tegelijk wilt ophalen. Bovendien kun je voor peuteropvang Kinderopvangtoeslag aanvragen.

Peuteropvang Campert