fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Kinderopvang in Haarlem

Kinderopvang in Haarlem

Zoek je kinderopvang in Haarlem?

Haarlem is populair onder gezinnen met (jonge) kinderen. Niet zo gek met de duinen en het strand op fietsafstand, een bosrijke omgeving om de hoek én alle voorzieningen van een grote stad binnen handbereik. Als je een plekje voor je zoon of dochter zoekt op een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, peuteropvang of BSO, dan kun je bij ons terecht. Op Stoom is een organisatie met bevlogen, ondernemende mensen. Liefdevolle zorg voor kinderen staat aan de basis. Kinderen inspireren en zelf geïnspireerd blijven, daar is het ons allemaal om te doen.

Haarlem Centrum

Ben je op zoek naar een kinderdagverblijf in het centrum van Haarlem? In hartje Haarlem vind je Kinderdagverblijf Bakenessergracht en nog geen kilometer verderop ligt Kinderdagverblijf De Stad, in het prachtig historisch schoolgebouw van de Hannie Schaftschool middenin de Rozenprieel. In diezelfde wijk is ook Kinderdagverblijf Greiner gevestigd.

Peuters vanaf 2 jaar kunnen voor opvang tijdens schooltijd terecht bij Peuteropvang De Kring. Een mooie stek in het conciërgehuisje op het schoolplein van Basisschool De Kring, vlakbij Station Haarlem.

En ben je in het centrum van Haarlem op zoek naar opvang na schooltijd? Voor leerlingen van Basisschool de Kring is er BSO De Kring en voor leerlingen van de Hannie Schaftschool is er BSO De Stad. Allebei in school, handig! 

Er zijn ook hele bijzondere BSO’s in het centrum van Haarlem. Een Kookstudio voor je topchef in de dop, bijvoorbeeld. Zo kan je kind zich na schooltijd volledig storten op zijn hobby’s.

Haarlem Zuid

Aan de rand van het centrum van Haarlem, grenzend aan stadsbos de Haarlemmerhout en op de grens van Heemstede, ligt Kinderdagverblijf De Teddyzolder. Je kunt je voorstellen dat we vaak in het park en bij de kinderboerderij te vinden zijn. Leerlingen van de Haarlemse Montessori School worden opgevangen bij BSO De Teddyzolder. En zijn ze 7 jaar? Dan stromen ze automatisch door naar BSO De HMS. De BSO’s zitten op 3 minuten lopen bij elkaar vandaan. In BSO De Teddyzolder is ook de Kookstudio gevestigd.

Haarlem Zuid-West

Centraal gelegen tussen de Leidsevaartbuurt en het Houtvaartkwartier, naast de nieuwe wijk De Remise, vind je Kinderdagverblijf Rutherford. En op de grens van Haarlem met Heemstede, in Gezondheidscentrum Zuid-West vind je Kinderdagverblijf Faraday. Op zoek naar naschoolse opvang in Haarlem Zuid-West? BSO De Zuidwester is er voor leerlingen van Basisschool De Zuidwester.

In de Koninginnebuurt vind je BSO Bos en Vaart voor leerlingen van Basisschool Bos en Vaart. En  BSO De Argonauten, te vinden in het Garenkokerskwartier, is er voor kinderen van IKC De Argonauten en de Cruquiusschool. De Cruquiusschool zit tijdelijk in het gebouw van IKC De Argonauten.

In de Beatrixschool in het Ramplaankwartier vind je BSO Beatrix. En heeft je kind hobby’s? Kijk dan eens naar de Kookstudio, de MediaClub of de SportClub. Zit vast iets tussen!

Haarlem Zuid-Oost

Iets ten zuidoosten van Schalkwijk vind je Kinderdagverblijf Meerwijk. Het kinderdagverblijf ligt aan het Leonardo Da Vinciplein, op loopafstand van de Molenplas en lekker dicht bij de bieb. Voor schoolgaande kinderen in Haarlem Oost is er BSO Camelot voor kinderen van de gelijknamige basisschool en BSO Plein Oost, vlakbij de Amsterdamse Buurt. BSO Plein Oost is er voor leerlingen van de Martin Luther Kingschool.

Haarlem Noord

Ten noorden van het Centraal Station van Haarlem, in de Kleverparkbuurt, is Kinderdagverblijf Ripperda gevestigd. Op een steenworp afstand van de Stadskweektuinen: het kabouterpad kunnen we inmiddels dromen! In Basisschool De Cirkel, in de Indische Buurt, bevindt zich BSO De Cirkel. En iets noordelijker, in de Planetenwijk, zit BSO De Zonnewijzer voor leerlingen van Basisschool De Zonnewijzer. In hetzelfde gebouw zit de dependance van basisschool De verbeelding. Voor de kinderen die daar naar school gaan hebben we een BSO groep De Verbeelding. In de Bornwaterschool, in Bloemendaal, vind je BSO Bornwater.

After School Club
BSO Beatrix
BSO Bos en Vaart
BSO Camelot
BSO Cruquius
BSO De Argonauten
BSO De Cirkel
BSO De HMS
BSO De Kring
BSO De Stad
BSO De Teddyzolder
BSO De Zonnewijzer
BSO De Zonnewijzer / Verbeelding
BSO de Zuiderpolder
BSO De Zuidwester
BSO Greiner
BSO Plein Oost
BSO Ter Cleeff
Kinderdagverblijf Bakenessergracht
Kinderdagverblijf De Argonauten
Kinderdagverblijf De Stad
Kinderdagverblijf De Teddyzolder
Kinderdagverblijf Faraday
Kinderdagverblijf Greiner
Kinderdagverblijf Meerwijk
Kinderdagverblijf Ripperda
Kinderdagverblijf Rutherford
Kookstudio
Peuteropvang De Kring
SportClub Haarlem
Kinderopvang Op Stoom