BSO Beatrix

BSO Beatrix

Knus op zolder

Na schooltijd kletst je kind met zijn vriendjes aan onze keukentafel op de zolder van de BSO of in onze gezellige ruimte beneden. Het voelt hier warm en vertrouwd door de huiselijke inrichting. Er staat altijd vers fruit op tafel en er zijn fijne hoeken om te chillen. Er zijn een paar zolderkasten met joekels van deuren. Wat houden ze verborgen? Honderd spelletjes misschien? Wat denk jij?

Doe maar!

Je kind mag bij ons van alles uitproberen en ontdekken. Daarom is er veel te doen en komt ons atelier goed van pas. Hier maken kinderen kunst! Wij doen gezellig mee. We voetballen samen in de gymzaal, doen de dansmoves van je kind na in het danslokaal of kanoën een eind weg in de sloten om het gebouw. De wind door de haren, de zon (of regen, we zijn tenslotte niet van suiker) in het gezicht. Heerlijk! Ook heerlijk als er een Kookreiziger op bezoek komt. Dan draaien we bijvoorbeeld verrukkelijke groenteballetjes!

Join the Club!

Heeft je kind energie voor 10 of is het een fijnproever? Kinderen van BSO Beatrix kunnen zich aanmelden voor SportClub Haarlem en de Kookstudio van Op Stoom. En voor de jongste kinderen is er de Jonge Kind Club. Omdat de BSO nieuw en soms ook een beetje spannend kan zijn.

Persoonlijke aandacht

Je kind komt bij ons in een mentorgroep. De mentor neemt jouw kind onder zijn hoede. Kinderen kunnen hun verhalen kwijt en als er iets is of speelt, weten mentor en kind elkaar te vinden en dat is voor iedereen fijn!

Ook voor jouw kind?

BSO Beatrix is er voor kinderen van de Beatrixschool en de Aloysiusschool.  Zij kunnen ook naar onze voorschoolse opvang.

BSO Beatrix