BSO Bos en Vaart

BSO Bos en Vaart

We zijn áán!

Gaat de Bos en Vaartschool uit, dan gaat BSO Bos en Vaart aan! In de kleurrijke en gezellige ruimtes kan je kind zich terugtrekken met een goed boek, kunst maken met spannend materiaal of zich verdiepen in Kapla architectuur. Kijk maar eens. Er is bij ons veel te doen en wij doen met alles mee. Waarom? Dáárom.

Sporters en speurders

We hebben verschillende lokalen van de Bos en Vaartschool tot onze beschikking. Zo kan het sportieve hart worden opgehaald in de gymzaal en kunnen koks in spé kokkerellen in de keuken. En er staan regelmatig Reizigers van Op Stoom voor de deur. De Natuurreiziger leert ons bijvoorbeeld speuren naar sporen in de nabijgelegen Haarlemmer Hout. Tof!

Persoonlijke aandacht

Je kind komt bij ons in een mentorgroep. De mentor neemt jouw kind onder zijn hoede. Kinderen kunnen hun verhalen kwijt en als er iets is, weten mentor en kind elkaar te vinden en dat is voor iedereen fijn.

Join te Club!

Is je kind gek op sport, koken of alles wat met media te maken heeft? Kinderen van BSO Bos en Vaart kunnen zich ook aanmelden voor de Kookstudio, de SportClub en de RoboClub.

Ook voor jouw kind?

BSO Bos en Vaart is er voor kinderen van de Bos en Vaartschool. Zij kunnen ook naar de voorschoolse opvang.

BSO Bos en Vaart