BSO De Argonauten

BSO De Argonauten

Hier voel ik me thuis

Door de knusse inrichting voelt je kind zich al snel thuis bij onze BSO De Argonauten in Haarlem. De bouwers kunnen hier terecht in de bouwhoek met een flinke voorraad Kapla en in de poppenhoek kan naar hartelust worden ‘gevaderd’ en ‘gemoederd’. In de speelhoeken wordt de fantasie van je kind geprikkeld. In de atelierhoek trouwens ook: met spannende industriële restmaterialen. En er is nog zoveel meer

Energie voor 10

Energiekelingen kunnen hun energie kwijt in de gymzaal of op het ruime schoolplein. Geen kind is hetzelfde en daarom bieden we een gevarieerd activiteitenaanbod dat kinderharten sneller doet kloppen. Sport, muziek, toneel, koken, voor ieder wat wils. Gewoon even chillen op de loungebank kan natuurlijk ook. Gaan we daarna naar de Haarlemmerhout. Lekker even de wind door de haren.

Reizigers op bezoek

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de Reizigers die regelmatig op bezoek komen. Met de Kookreiziger draait je kind bijvoorbeeld de lekkerste groenteballetjes en de Muziekreiziger laat je zoon of dochter meespelen in een professionele BSO band. Doen we volgende week een zonnegroetje met de Yogareiziger!

Ook voor jouw kind?

BSO De Argonauten is er voor kinderen van IKC De Argonauten en de Cruquiusschool. Zij kunnen ook naar onze voorschoolse opvang en tussenschoolse opvang.

BSO De Argonauten