BSO De HMS

BSO De HMS

Wij zijn 7-plus

Is je kind zeven jaar of ouder? Neem dan eens een kijkje in de nok van de Haarlemse Montessorischool, want daar zit onze BSO! De zolder geeft een knus gevoel, we zijn er graag. Ook zijn we vaak te vinden in de gymzaal en buiten in de Haarlemmerhout. Onze activiteiten zijn echt voor oudere kinderen en dat betekent dat er veel kan en mag. We zijn gek op eigen ideeën. Waarom? Dáárom!

Lekker jezelf

Wij bieden de vrijheid die oudere kinderen nodig hebben, in de veilige omgeving van een BSO. Onze activiteiten sluiten ook mooi aan op het montessori onderwijs. Er is veel ruimte voor talentontwikkeling: creatief talent, natuur, koken, media of robotica. Voor elk wat wils! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de specialismen van onze Reizigers, zo inspirerend!

Marineren met meesterkok Bas

Houd je kind van koken of zou hij weleens aan het koksvak willen proeven? Dan kan jouw smaakmaker naar de Kookstudio. Hier leert meesterkok Bas je kind in zijn hypermoderne keuken bakken, barderen en blancheren. En meer! Per seizoen hebben we beperkt aantal plaatsen voor de kinderen van de HMS beschikbaar.

Ook voor jouw kind?

BSO De HMS is er voor leerlingen van de HMS. Zij kunnen ook naar onze voorschoolse opvang op BSO De Teddyzolder Op Stoom, om de hoek!

BSO De HMS