BSO De Kring

BSO De Kring

Stadse gezelligheid

Buitenschoolse opvang De Kring in basisschool De Kring ligt middenin het centrum van Haarlem. Het Kringhuisje op het schoolplein heeft precies de sfeer waar je kleuter zich prettig bij voelt: knus en gezellig. De 7-plussers hebben hun eigen stoere stek op de Kringzolder. Met een enorme spelletjeskast, banken om op te chillen en grote werkbanken om aan te klussen. Neem een kijkje!

Inspiratie genoeg

Wij doen veel met je kind op het gebied van toneel, kunst, cultuur, natuur, koken en sport. Daar hebben we goede redenen voor. Helemaal mooi als onze Reizigers op bezoek komen. Altijd feest! En op het groene schoolplein kan je kind zijn hart ophalen met een potje voetbal of een klauterpartij op het klimtoestel. Even niks doen kan natuurlijk ook. Er is alle ruimte om tot rust te komen en fijn een boekje te lezen of voorgelezen te worden.

De Kookstudio: voor fijnproevers

Speciaal voor alle 7-plus smaakmakers van BSO De Kring is er de Kookstudio. Je kookliefhebber leert er een half jaar lang alles over seizoensgroenten en het bereiden van vlees, vis en schaaldieren. Hartstikke leuk en stiekem ook best een beetje handig!

Ook voor jouw kind?

BSO De Kring is er voor leerlingen van Basisschool De Kring. Zij kunnen ook naar onze voorschoolse opvang. En in het Kringhuisje vind je ook Peuteropvang De Kring.

BSO De Kring