BSO De Stad

BSO De Stad

Wat zou jij doen?

Neem gerust eens een kijkje in ons best bewaarde geheim: BSO De Stad. We zitten in het prachtige gebouw van de Hannie Schaftschool. Helemaal ingericht zoals wij dat willen. Er is een keuken voor gastronomische talentjes in spé, een gymzaal om traptechnieken onder de knie te krijgen en een podium waarop je kind ten strijde kan trekken als Robin Hood. Of chillen met een goed boek op de loungebank. Er is hier veel te doen. En daar hebben we alle reden toe.

Wat doe jij het liefst?

Heeft jouw kind oog voor alles wat groeit en bloeit? Wij zorgen voor groene vingers, want we hebben een moestuin. We zijn sowieso graag buiten. Dan gaan we met een bakfiets naar de Haarlemmerhout voor de dieren van de kinderboerderij en doen we sport en spelactiviteiten. Of er komen Reizigers op bezoek. Dan bouwen we robots met de Roboreiziger of een muziekinstrument met de Muziekreiziger.

Join de Club!

Is jouw kind een kok in de dop? Dan kan jouw smaakmaker naar de Kookstudio. Of stapt hij liever in de voetsporen van dj’s, tv-makers en vloggers? Misschien wordt hij dan wel de nieuwe Armin van Buuren van onze MediaClub.

Persoonlijke aandacht

Je kind komt bij ons in een mentorgroep. De mentor neemt jouw kind onder zijn hoede. Kinderen kunnen hun verhalen kwijt en als er iets is of speelt, weten mentor en kind elkaar te vinden en dat is voor iedereen fijn!

Ook voor jouw kind?

BSO De Stad is er voor leerlingen van de Hannie Schaftschool en de Veronicaschool. Zij kunnen ook naar onze voorschoolse opvang.

Voor ons heel gewoon, maar eigenlijk best wel bijzonder

BSO De Stad werkt intensief samen met de Hannie Schaftschool. Onze medewerkers verrijken er het onderwijs met activiteiten als robotica, zeefdrukken en koken. Ook volgen onze medewerkers dezelfde PBS (positive behavior system) trainingen als de leerkrachten. Zo zijn de regels na schooltijd hetzelfde. Wel zo duidelijk.

BSO De Stad