BSO De Teddyzolder

BSO De Teddyzolder

Kom bij ons thuis!

Onze BSO heeft een betoverende sfeer. Vroeger was dit gebouw een theehuis, nu speelt je kind er in de verschillende ruimtes. Het voelt hier soms net als thuis met veel kamers en fijne speelhoeken. Onze extraatjes: een atelier, theaterruimte, bouwkamer en een tuin met speeltoestellen, een modderkeuken en kruidentuin. Even rust? Een boekje lezen kan natuurlijk ook. In de woonkamer bijvoorbeeld.

Best wel inspirerend

Wij zitten boordevol energie en doen er veel voor om je kind te inspireren. Hij krijgt alle ruimte om zijn eigen meesterwerk te creëren met spannende materialen, om met vriendjes de hoogste torens te bouwen en om samen op ontdekkingstocht te gaan in de Haarlemmerhout. Naast de dagelijkse activiteiten krijgen we regelmatig bezoek van onze Reizigers.

Ook voor jouw kind?

BSO De Teddyzolder is er voor leerlingen van de Haarlemse Montessori School (HMS). Zij kunnen ook naar onze voorschoolse opvang. We vangen op woensdag en vrijdag kinderen op in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Op maandag, dinsdag en donderdag komen kinderen van 4 tot 7 jaar. Kinderen van de HMS van 7 of 8 jaar en ouder gaan naar de BSO op de zolder van de school zelf: BSO HMS Op Stoom.

BSO De Teddyzolder