BSO De Zuiderpolder

BSO De Zuiderpolder

Sushi en uilenballen

Voor kinderen van alle leeftijden is het hier fijn. Er zijn veel speelhoeken en we zijn gek op sporten met de kinderen. En van toneel, cultuur en natuurlijk van natuur! Ook kokkerellen we regelmatig. Dan maken we zelf sushi bijvoorbeeld of knalgroene groentesoep. En met de Reizigers die vaak langskomen doet je kind wel heel bijzondere activiteiten. Wat dacht je van uilenballen uitpluizen met de Natuurreiziger? Super interessant!

Wij zijn altijd te porren om op pad te gaan. In de buurt is veel te doen dus lopen we naar het Reinaldapark of spelen we op de pleintjes in de buurt. Is het mooi weer? Dan gaan we maar al te graag met de Stint naar de Veerplas.

Persoonlijke aandacht

Je kind komt bij ons in een mentorgroep. De mentor neemt jouw kind onder zijn hoede tijdens de gezamenlijke tafel momenten. Kinderen kunnen hun verhalen kwijt en als er iets is of speelt, weten mentor en kind elkaar te vinden en dat is voor iedereen fijn.

Wij werken samen met school. Dit doet we onder andere door een gezamenlijke inzet van het ‘positive behavior system’ (PBS). Het doel is het creëren van een positieve, sociale omgeving, die het leren bevordert en gedragsproblemen voorkomt.

Ook voor jouw kind?

BSO De Zuiderpolder Op Stoom is er voor leerlingen van de Zuiderpolderschool. Zij kunnen ook naar onze voorschoolse opvang en tussenschoolse opvang.

BSO De Zuiderpolder