BSO De Zuidwester

BSO De Zuidwester

Eindeloos veel te doen

Zit je kind vol energie of is het een relaxte boekenwurm? Bij ons kan je kind lekker zichzelf zijn. Ravotten op het schoolplein of eindeloos knutselen met bijzondere materialen. De kinderen krijgen regelmatig bezoek van onze Reizigers. Samen uilenballen uitpluizen met de Natuurreiziger bijvoorbeeld. En voor de meesterkoks in spé hebben we een keuken, gewoon zo een als thuis. Hier kunnen meesterkoks in spé hun hart ophalen. Kijk maar!

Persoonlijke aandacht

Je kind komt bij ons in een mentorgroep. De mentor van die groep neemt jouw kind onder zijn hoede. Kinderen kunnen hun verhalen kwijt en als er iets is of speelt, weten mentor en kind elkaar te vinden en dat is voor iedereen fijn! Voor de jongste kinderen is er een Jonge Kind Club voor wie de BSO nieuw en soms ook best spannend kan zijn.

Join the Club!

Is je kind gek op sport, koken of alles wat met media te maken heeft? Kinderen van BSO De Zuidwester kunnen zich ook aanmelden voor de Kookstudio, de MediaClub ,de SportClub en de RoboClub.

Ook voor jouw kind?

BSO De Zuidwester is er voor leerlingen van De Zuidwester. Zij kunnen ook naar onze voorschoolse opvang en tussenschoolse opvang.

BSO De Zuidwester