BSO Plein Oost

BSO Plein Oost

Wij doen veel

Handig, zo’n locatie middenin Plein Oost. Zo gaat er geen tijd verloren. Er is namelijk veel te doen bij ons. Je kind maakt bij ons (te) gekke kunstwerken, verzorgt koolwit rupsjes met vriendjes en knutselt met spannend industrieel restmateriaal. Er is voor ieder wat wils. En dat in één ruimte, moet je zien!

Kom, we gaan op pad

De kinderen zijn fan van het sportlokaal. En van de speeltuin om de hoek. Wij ook. Daarom hebben we er een abonnement op, net als op de bibliotheek. Ook gaan we we graag op pad. Naar boerderij Zorgvrij en het Reinaldapark bijvoorbeeld. Heeft je kind iets anders in gedachte? Dan hangt hij zijn idee toch gewoon in onze wensboom? Misschien komt er dan wel een Reiziger op bezoek en gaan we sporten, drummen of koken!

Hypermodern kokkerellen

We hebben een hypermoderne keuken tot onze beschikking. Daarom kokkerellen we veel. Je kind kan hier naar hartelust ruiken, voelen, proeven en experimenteren. Helemaal mooi als er een Kookreiziger van Op Stoom op bezoek komt. Dit is een pedagogisch medewerker met een culinaire achtergrond. Lekker nóg meer inspiratie!

Ook voor jouw kind?

BSO Plein Oost is er voor leerlingen van de Martin Luther Kingschool en de Hildebrandschool.

BSO Plein Oost