BSO Rutherford

BSO Rutherford

Meer dan veel te doen

Stap onze BSO binnen en je ziet: een gymzaal (met klimmuur), een knusse poppenkamer, een écht atelier, een kamer waar 7-plussers (aan de bar) kunnen chillen, een theater (met een podium met zo’n echt gordijn), een RoboLab en een keuken waar we verrukkelijk kokkerellen. Je kind vindt het hier heus heel fijn. Nieuwsgierig? Neem een kijkje.

een 7 + kamer waar de oudere kinderen lekker kunnen chillen met een boekje of aan de bar.

Binnen boeiend

Binnen vermaken kinderen zich tot en met, want we verzinnen te gekke activiteiten. Ook krijgen we bijna elke week bezoek van onze Reizigers. Dit zijn pedagogisch medewerkers die gespecialiseerd zijn in een bepaalde tak van sport, zoals sport (of natuur of muziek of kunst, of in iets anders). En we zijn ook nog in het trotse bezit van een echt RoboLab, het thuishonk van de RoboClub!

Join the Club!

Naast de RoboClub kunnen kinderen van BSO Rutherford zich ook aanmelden voor de SportClub.

Buiten boeiend

In onze tuin staat een waterpomp (mét waterparcours), een schommel waar je met z’n zessen tegelijk op kan en er zijn veel coole buitenfietsen en –auto’s. En in de moestuin kweken we groene vingers. Veel keus dus op onze BSO en dat is niet zomaar.

Persoonlijke aandacht

Je kind komt bij ons in een mentorgroep. De mentor neemt jouw kind onder zijn hoede. Kinderen kunnen hun verhalen kwijt en als er iets is of speelt, weten mentor en kind elkaar te vinden en dat is voor iedereen fijn!

Ook voor jouw kind?

We halen je kind van school met een stint, (bak)fiets of bus. Lopend kan ook. BSO Rutherford is er voor leerlingen van de volgende basisscholen: De ZuidwesterBos en Vaart, DreefschoolPeppelaerBavoschoolAuris Prof. Van Gilseschool en op woensdag ook voor De Evenaar en de Bosch en Hovenschool.

BSO Rutherford