Kinderdagverblijf Bakenessergracht

Kinderdagverblijf Bakenessergracht

Trapgeveltjes in hartje Haarlem

Ons sfeervolle kinderdagverblijf aan de Bakenessergracht heeft één groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar: de Trapgeveltjes. Broertjes en zusjes van verschillende leeftijden spelen hier samen. Lekker dansen in de voorkamer, vadertje en moedertje spelen in de poppenhoek of kokkerellen in de modderkeuken in de binnentuin. Of we leggen een sportief parcourtje af met de Sportreiziger! 

Machtig interessant

De allerkleinsten vinden het machtig interessant om te kijken naar de oudsten. En wanneer de dreumesen en peuters slapen, veranderen wij de vloer in het domein van de baby’tjesDan spelen we kiekeboe spelletjes op de zachte vloerbedekking of maken we muziek. Daarna kan je kind lekker uitrusten, in een hangwieg, ledikantje of in een buitenbedje!

De paden op, de lanen in

We maken graag uitstapjes met de kinderen. Met de bolderkar naar de kaasboer (gegarandeerd een stukje kaas in het knuistje!) of treinen spotten op het station. En we zijn trouwe bezoekers van de bieb. Elke twee weken gaan we op bezoek bij de opa’s en oma’s van de nabijgelegen Janskliniek. Samen liedjes zingen en spelletjes doen. Da’s fijn voor jong en oud. 

Meer over deze locatie
KDV Bakenessergracht
Waarom Op Stoom?