Kinderdagverblijf De Stad

Kinderdagverblijf De Stad

Gezellig huiselijk

Neem gerust eens een kijkje in ons best bewaarde geheim: kinderdagverblijf De Stad. We zitten in het prachtige monumentale gebouw van de Hannie Schaftschool. Helemaal ingericht zoals wij dat willen. Speciaal voor de allerkleinsten hebben we vrolijke vloerbedekking, voor de dreumesen en peuters spannende speelhoeken en we hebben een gezellige woonkamerkeuken waarin we gezond kokkerellen.

Lekker spelen

We hebben een duidelijk visie op hoe we omgaan met baby’tjes. Ze krijgen letterlijk de ruimte bij ons. Bijvoorbeeld met een eigen kruiphoek en een hangwieg om in te dromen. Buiten slapen kan ook. Is je kindje wat groter? Dan ontdekt je zoon of dochter de speelhoeken. En we hebben maar liefst twee tuinen om heerlijk in te ravotten. Voor de groene vingertjes hebben we moestuintjes aangelegd. Bakken vol met kruiden en tomaatjes. Maar ook met bloemen! O, en we hebben een theater! Er is voor ieder wat wils en zelfs nog meer, want we krijgen regelmatig Reizigers op bezoek. De Kookreiziger maakt bijvoorbeeld een knalgroene groentesoep met je kind en met de Dansreiziger bewegen we op fijne beats.

Hartje Haarlem

Onze fijne stek ligt in hartje Haarlem en dat heeft zo z’n voordelen! Er is altijd wat te doen in de nabije omgeving. Een bezoekje aan verzorgingstehuis ‘de Roos’ bijvoorbeeld. Samen knutselen met de ouderen of gezellig liedjes zingen. De kinderen genieten zichtbaar, net als de opa’s en oma’s.

KDV De Stad