Kinderdagverblijf Faraday

Kinderdagverblijf Faraday

Fijn bij Faraday

Ons kinderdagverblijf is kleurrijk en knus. Je kindje kruipt over vrolijk tapijt of doezelt weg in een hangwieg. Voor baby’s zijn er veel mogelijkheden, hier hebben we een duidelijke visie over met liefdevolle zorg als basis. En zodra je kind wat groter is, speelt hij in één van onze speelse hoekjes. De ene keer is de keuken het domein van de vadertjes en moedertjes en een andere keer van fanatieke klussers. Het is hier goed toeven. Kijk maar!

Warm zand, dat voelt lekker!

Met ‘t zonnetje erbij zijn we graag in onze natuurtuin en ook voor een beetje regen zijn we niet bang. Baby’s kunnen kennismaken met het warme zand en daarna lekker slapen in een buitenbedje. Zodra je kindje kan lopen, verstopt hij zich achter heuveltjes of leert balanceren op boomstammen. Even rustig chillen kan natuurlijk ook. Lekker met een zelfgemaakt heksensoepje uit de modderkeuken.

Lekker inspirerend!

We willen kinderen inspireren. Dat doen we elke dag met activiteiten als Koken aan tafel en knutselen met industriële restmaterialen. Ook krijgen we regelmatig bezoek van Reizigers van Op Stoom. Zelfs voor de allerkleinsten is dit reuze interessant. Zodra ze daar groot genoeg voor zijn, proeven ze bijvoorbeeld met de Smaakreiziger het verschil tussen een zout stukje geitenkaas en een zoete aardbei.

KDV Faraday