Kinderdagverblijf Meerwijk

Kinderdagverblijf Meerwijk

Kom bij ons thuis

Neem de trap (of de lift) vanaf het Leonardo da Vinciplein en kom bij ons thuis. We hebben de ruimte gezellig ingericht met veel kleur en zachte vloerbedekking. Zo voelt je kindje zich snel op zijn of haar gemak. En is je kind wat groter dan worden de speelhoekjes ontdekt. Er is zelfs een sporthoek, kijk maar.

Buitengewoon

Ons kinderdagverblijf ligt op loopafstand van een natuurgebied. Met onze prachtige bolderkar trekken we er regelmatig op uit. Bijvoorbeeld naar de kinderboerderij, de bibliotheek of de Molenplas. Lekker uitwaaien!

Lekker inspirerend

We inspireren je kind elke dag met activiteiten als koken aan tafel en knutselen met industriële restmaterialen. Ook krijgen we regelmatig bezoek van onze Reizigers van Op Stoom. Samen met de Kookreizigers bereiden ze bijvoorbeeld een knalgroene groentesoep en met de Sportreiziger wordt er een pittig parcourtje afgelegd.

Wát een beleving

We werken met thema’s die passen bij de belevingswereld van jonge kinderen. Gedurende zes weken staat er één thema centraal. Bijvoorbeeld ‘Ik en mijn familie’. We praten en lezen er niet alleen over, maar ontdekken en beleven ook van alles. De fantasie van je kind wordt geprikkeld wat leidt tot creativiteit tijdens het spelen. Daar houden we van!

Het is hier de hele dag fijn

Wij delen ons dak met BSO Meerwijk en de Brede School Meerwijk. Zo kunnen kinderen van nul tot en met twaalf jaar op dezelfde locatie worden opgevangen. De peutertjes kunnen in het atelier van de BSO aan het werk of alvast een beetje aan de basisschool snuffelen.

KDV Meerwijk