Kinderdagverblijf Ripperda

Kinderdagverblijf Ripperda

Natúúrlijk een natuurtuin

Kinderdagverblijf Ripperda is gevestigd in een prachtig pand in Haarlem-Noord. We hebben het omgetoverd tot een warme en inspirerende plek met veel kleurrijke speelhoeken. En de natuurtuin maakt het kinderdagverblijf helemaal af. Kinderen kunnen hier op avontuur! Ontdek het zelf.

Doen en ontdekken

We willen natuurlijk dat je kind zich op zijn gemak voelt bij ons. Daar doen we veel voor. Baby’tjes spelen comfortabel op de vloerbedekking, rusten uit in een hangwieg of liggen lekker warm tegen ons aan. Dreumesen en peuters kunnen op hun eigen manier op avontuur. Bijvoorbeeld door lekker te experimenteren met verf, te koken aan tafel en door op ontdekkingsreis te gaan met onze Reizigers.

We hebben twee groepen voor kinderen van 0 tot 3 jaar, de Dappere Ruiters en de Tinnen Soldaatjes. Deze kinderen stromen automatisch door naar de peuterplusgroep voor de allergrootsten, de Majoors. We hebben twee groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar, de Kleine Kapiteins en de Vrolijke Verkenners. Deze kinderen stromen door naar de peuterplusgroep, indien er plek is.

Op ontdekkingsreis in de tuin

De tuin van de Ripperda is anders dan anders! Het is een belevenis in de natuur en een plek van rust. Een natuurtuin met hoogteverschillen, struiken om je achter te verstoppen, een leerzame groentetuin, boomstammen om op te klimmen en voor de allerkleinsten is er een fris stukje gras en zelfs een buitenbedje.

KDV Ripperda