Kinderdagverblijf Rutherford

Kinderdagverblijf Rutherford

Een fijn gevoel

We bieden liefdevolle zorg en er is veel aandacht voor je kindje. De knusse en huiselijke inrichting op kinderdagverblijf Rutherford zorgt voor een fijne sfeer. Kijk maar eens. Door de vrolijke kleuren en de zachte vloerbedekking om op te spelen voelt je kindje zich snel thuis bij ons. Zo kun jij met een gerust hart naar je werk.

Lekker spelen

We hebben een duidelijke visie op hoe we omgaan met baby’tjes, ze krijgen letterlijk de ruimte. En is je kind wat groter dan worden de speelhoekjes ontdekt. Vaak samen met een vriendje. Ze worden heuse Kapla-architecten in de bouwhoek of sierlijke prins(ess)en in de verkleedhoek. We bieden veel activiteiten aan en krijgen regelmatig bezoek van onze Reizigers. Zó inspirerend. We hebben eindeloos geduld met je kind en ‘zelf doen’, daar houden we van! Is je kind al drie jaar oud, dan is er mogelijk een plekje op de peuterplusgroep.

Buitengewoon

Ook buiten is het goed toeven op het kinderdagverblijf. In de moestuin kweken we heel wat groene vingertjes. De boontjes en courgettes zijn bijna net zo indrukwekkend als de treinen die voorbij komen. En met de bakfiets gaan we op de thee bij Kinderdagverblijf Faraday, naar Elswout of naar de speeltuin.

Locatie informatie
KDV Rutherford
Waarom Op Stoom?