Kinderdagverblijf De Teddyzolder

Kinderdagverblijf De Teddyzolder

Met een vleugje fantasie

Heel vroeger was ons gebouw een theehuis. De kinderen schenken nu nog steeds thee, in hun eigen keukentje met een vleugje fantasie. Kom gerust eens langs in onze sprookjesachtige omgeving. Op onze knusse zolder of fijne benedenverdieping. Zijn we niet binnen? Dan zijn we buiten in onze ontdektuin, iets verderop in de Haarlemmerhout, met de bakfiets naar de bibliotheek of op bezoek bij de opa’s en oma’s van zorgcentrum Spaar en Hout. We zijn heerlijk in beweging.

Fijn zoveel ruimte

Je kindje voelt zich hier snel thuis, daar zorgen wij voor. Zo kun jij met een gerust hart naar je werk. Zo hebben we een duidelijk visie op hoe we omgaan met baby’tjes. Ze krijgen letterlijk de ruimte. Bijvoorbeeld met een eigen kruiphoek en een hangwieg om in te dromen. En de oudere kinderen krijgen regelmatig bezoek van onze Reizigers. Samen met de Dansreiziger dansen we op fijne beats en met de Kookreiziger koken we een knalgroene groentesoep. Jammie!

Van klein tot al best heel groot

De allerkleinsten (van 0 tot 2 jaar) zitten in de baby/dreumesgroepen, peuters van 2 tot 3 jaar spelen in de peutergroep en vanaf drie jaar gaat je kind naar de peuterplusgroep. En een paar maanden voor zijn 4e verjaardag proeven we samen met je kind alvast de sfeer in de BSO-ruimte. Hier bieden we activiteiten aan die passen bij de leeftijd van je kind, want oh wat zijn ze al groot! En dat maakt de overgang naar onze BSO straks makkelijker. Wel zo fijn!

KDV De Teddyzolder