MediaClub

MediaClub

Niet net echt, maar écht

Bij de MediaClub stappen kinderen van 8 jaar en ouder in de wereld van beeld en geluid. Letterlijk, want we hebben een eigen MediaLab, met profi apparatuur.

In de voetsporen van DJ’s, tv-makers en vloggers

Aan de hand van verschillende thema’s leert je kind de eerste fijne kneepjes van het mediavak. Zo gaan we aan de slag met een camera. Om een coole vlog te maken bijvoorbeeld, of een aflevering van een zelfbedachte hitserie. En je kind kruipt achter de draaitafels. Voor een uitzending van een eigen radioprogramma of een eigen DJ-mix.

Elke dinsdag en donderdag

De MediaClub is er voor kinderen van BSO De StadBSO Greiner en BSO De Zuidwester. De kinderen van BSO De Stad starten om 14.00 en gaan door tot 17.30 uur. De kinderen van BSO Greiner eten fruit op eigen locatie en worden rond 15.15 naar de MediaClub gebracht en kunnen tot 18.30 weer worden opgehaald bij de MediaClub. Kinderen van BSO De Zuidwester worden om 14.15 uur van school opgehaald en zijn om 17.45 uur weer terug op hun eigen BSO.  Je kind liever zelf ophalen bij de MediaClub? Dat kan tot 17.15 uur.

Enzo enzo...

We werken met verschillende cursussen, elke cursus duurt 10 weken.

1. DJ’en: mixen en produceren
2. Radio: leer een radioprogramma maken
3. Vloggen: Enzo Knol enzo…

Inschrijven

Is een plek achter de draaitafels en voor de camera echt iets voor je kind? Inschrijven voor de MediaClub kan nu! Stuur een e-mail naar: planning@opstoom.nl.

Wees er snel bij, want er zijn maar een paar plekjes en vol=vol.

MediaClub