Peuteropvang De Kring

Peuteropvang De Kring

Zelluf doen!

Daar weten peuters alles van. Ze kunnen immers al een heleboel! Bij onze peuteropvang in de voormalige conciërgewoning van Basisschool De Kring in Haarlem kan gelukkig ook een heleboel. We prikkelen de fantasie van je peuter met knutselen, toneel, muziek, sport en spel en natuur. En er komt regelmatig een Reiziger op bezoek. Met de Sportreiziger scoort hij punten tijdens een judo-stoei-toernooitje bijvoorbeeld en met de Kookreiziger dopt je kind zijn eigen boontjes. Koken doen we sowieso graag. Elke middag. Aan tafel. Dan zien, voelen, ruiken en proeven we heel wat af!

Op weg naar school

Naast alle pret die we samen maken en de ontdekkingen die je kind doet in de fijne speelhoeken, blikken we op de peuteropvang alvast een beetje vooruit op de grote stap die komen gaat: school. We werken met thema’s die passen bij de belevingswereld van je kind. En Basisschool De Kring? Die is straks al bekend terrein. Wel zo fijn en vertrouwd!

Wat is peuteropvang?

Peuteropvang is schooltijden opvang voor peuters van 2 tot 4 jaar. Ideaal wanneer je ook al een kind hebt dat naar school gaat. Bovendien kun je voor peuteropvang Kinderopvangtoeslag aanvragen.

Openingstijden

De peuteropvang is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur. En op maandag, dinsdag en donderdag kan je kind zelfs tot 15.00 uur bij ons blijven. Begint je dag al vroeg? Dan kan je kind ook naar onze vroege opvang, vanaf 7.30 uur.

Peuteropvang De Kring