RoboClub Haarlem

RoboClub Haarlem

Knappe koppen op de RoboClub

Uniek in Haarlem: een RoboLab vol technische snufjes om ingenieuze robots mee te bouwen. Met geavanceerde software bouwen slimmeriken robots die kunnen dansen en misschien zelfs huiswerk kunnen maken. Heb jij een whizzkid van 7 jaar of ouder die dol enthousiast wordt van snoertjes en computers? Of eindeloos fantaseert over hoe de wereld eruitziet als hij groot is? Dan kan hij bij ons werken met de toekomst in zijn handen. Kijk maar.

Tandwielen en gyroscope sensoren

Robotica vereist concentratie en doorzettingsvermogen. Het motiveert je kind om oplossingsgericht te denken: hoe doet de robot wat ik wil dat hij doet? Whizzkids buigen zich samen zich over ingewikkelde vraagstukken als ‘Hoe kunnen we de aandrijving van de robot versnellen met behulp van tandwielen?’ Dat klinkt ingewikkeld, en dat is het ook. Maar dat is nou juist de uitdaging! Wij helpen natuurlijk een handje (met wat gyroscope sensoren) mee.

Ook voor jouw kind?

We halen kinderen op van basisschool De Zuidwester, De Peppelaer, OBS Bos en Vaart, De Dreefschool en de Bavoschool. Maar robots zijn er natuurlijk voor iedereen! Dus kun je zelf vervoer regelen of kan je kind zelfstandig naar de BSO komen? Dan is hij of zij van harte welkom.

RoboClub Haarlem