SportClub Pim Mulier

SportClub Pim Mulier

Veel takken van sport en spel

Een club puur en alleen gericht op sport en spel in de buitenlucht. Hoe lekker is dat! Bij de SportClub werkt je kind elke week op een speelse manier aan een nieuwe techniek. Een vlugge traptechniek in de voetbalkooi of een strakke werptechniek voor een potje handbal. Met wat basiskennis op zak beoefenen kinderen veel takken van sport.

Sportief sporten is topsport

Sporten is leuk én belangrijk. Kinderen worden fit van sporten, bouwen weerstand op, ontwikkelen coördinatievermogen en kracht. Allemaal essentieel in de gezonde ontwikkeling van een kind. Samen in een groep iets bereiken, samen winnen of samen verliezen. Een sportieve strijd met elkaar voeren vinden wij sowieso top(sport).

Persoonlijke aandacht

Je kind komt bij onze SportClub in een mentorgroep, net als bij onze reguliere buitenschoolse opvanglocaties. De mentor neemt jouw kind onder zijn hoede. Kinderen kunnen hun verhalen kwijt en als er iets is of speelt, weten mentor en kind elkaar te vinden en dat is voor iedereen fijn!

Ook voor jouw kind?

Kinderen van BSO De Cirkel kunnen op maandag en kinderen van BSO De Zonnewijzer kunnen op dinsdag en donderdag – zonder extra kosten – naar de SportClub. Gaat je kind nog niet naar Op Stoom? Dan is hij of zij uiteraard ook van harte welkom!

SportClub Pim Mulier