SportClub Haarlem

SportClub Haarlem

Veel takken van sport en spel

Dit is dé club voor atleten in de dop waar ze leren dat samen sporten super leuk is. Sportief of atletisch hoeft je kind nog niet te zijn, daar zorgen wij wel voor. Plezier staat voorop bij de SportClub. De ene dag organiseren de sportvriendjes een voetbaltoernooitje, de andere dag gaan ze kanovaren of werken ze aan hun klimtechniek in natuurgebied Middenduin. En tijdens de zomerse maanden is jóuw kind de spetter van onze surfklas. Stormt het buiten? Dan is een potje judo in de gymzaal net zo cool. Of basketbal. Of schaatsen op de ijsbaan.

Sportief sporten is topsport

Sporten is leuk én belangrijk. Kinderen worden fit van sporten, bouwen weerstand op, ontwikkelen coördinatievermogen en kracht. Allemaal essentieel in de gezonde ontwikkeling van een kind. Samen in een groep iets bereiken, samen winnen of samen verliezen. Een sportieve strijd met elkaar voeren vinden wij sowieso top(sport).

Persoonlijke aandacht

Je kind komt bij onze SportClub in een mentorgroep. De mentor neemt jouw kind onder zijn hoede. Kinderen kunnen hun verhalen kwijt en als er iets is of speelt, weten mentor en kind elkaar te vinden en dat is voor iedereen fijn!

Ook voor jouw kind?

Kinderen kunnen naar onze SportClub als ze leerling zijn van: De Zuidwester, de Dreefschool, de Beatrixschool en Bos en Vaart. We halen je kind op uit school met een Op Stoom busje (met uitzondering van de Beatrixschool).

SportClub Haarlem