Kinderopvang in Heemstede

Kinderopvang in Heemstede

Inspirerende kinderopvang in Heemstede

Kinderopvang Op Stoom is een organisatie met bevlogen, professionele en ondernemende mensen. Liefdevolle zorg en inspiratie staan bij ons centraal. Kinderen inspireren en zelf geïnspireerd blijven, daar is het ons allemaal om te doen.

We kijken ook kritisch naar onze locaties, inrichting en speelmateriaal. Kwaliteit vinden we belangrijk. In de kleurige en frisse Op Stoom locaties in Heemstede bieden we kinderopvang aan in de vorm van een peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en vakantieopvang.

Peuteropvang Boschkabouter

Peuteropvang Boschkabouter huist in de Bosch en Hovenschool. Het is een ware ontmoetingsplaats voor peuters van 2 tot 4 jaar. Ze sluiten er vriendschappen voor het leven en voor hen is de de Bosch en Hovenschool straks al bekend terrein. De pedagogisch medewerkers zijn ondernemend met de kinderen en bieden tal van activiteiten op het gebied van knutselen, toneel, muziek, natuur en sport en spel. Daarnaast komen geregeld Reizigers langs die koken en dansen met de kinderen.

Buitenschoolse opvang Bosch en Hoven

Bij BSO Bosch en Hoven kunnen kinderen zich heerlijk uitleven met de atelierkast, in de gymzaal of op de grote buitenruimte. We bieden verschillende activiteiten zoals: sport, toneel, koken, knutselen of muzieklessen die we in samenwerking met de muziekschool aanbieden. Daarnaast is er natuurlijk ook alle ruimte om lekker (met een boekje) op de bank bij te komen van een drukke schooldag. Voor ieder wat wils dus!

Buitenschoolse opvang De Evenaar

BSO De Evenaar biedt tal van activiteiten. Voor de meiden van 7 jaar en ouder is er een heuse Pink Ladies Club. Ook wordt er veel gekokkereld. Een feest voor kinderen die van koken houden. Of van (op)eten! Daarnaast krijgt ook BSO De Evenaar vaak bezoek van Reizigers. Dit zijn pedagogisch medewerkers met een specialisme, bijvoorbeeld koken, muziek, yoga of natuurkennis. Buiten de veelzijdige activiteiten die worden aangeboden, is er voor de kinderen natuurlijk ook voldoende ruimte om tot rust te komen en lekker een boekje te lezen.

Net over de grens van Heemstede in het aller zuidelijkste puntje van Haarlem is BSO de HMS gevestigd op de zolder van de Haarlemse Montesori School (HMS). Hier wordt de bovenbouw van de HMS opgevangen. De BSO zit in school en kinderen lopen zelfstandig naar boven naar de BSO zodra de schoolbel gaat, ideaal!

Delen
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone
BSO Bosch en Hoven
BSO De Evenaar
Peuteropvang Boschkabouter