fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Kinderopvang in Heemstede

Kinderopvang in Heemstede

Inspirerende kinderopvang in Heemstede

Kinderopvang Op Stoom is een organisatie met bevlogen, professionele en ondernemende mensen. Liefdevolle zorg en inspiratie staan bij ons centraal. Kinderen inspireren en zelf geïnspireerd blijven, daar is het ons allemaal om te doen.

We kijken ook kritisch naar onze locaties, inrichting en speelmateriaal. Kwaliteit vinden we belangrijk. In de kleurige en frisse Op Stoom locaties in Heemstede bieden we kinderopvang aan in de vorm van een peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en vakantieopvang.

Peuteropvang Boschkabouter

Peuteropvang Boschkabouter huist in de Bosch en Hovenschool. Het is een ware ontmoetingsplaats voor peuters van 2 tot 4 jaar. Ze sluiten er vriendschappen voor het leven en voor hen is de de Bosch en Hovenschool straks al bekend terrein. De pedagogisch medewerkers zijn ondernemend met de kinderen en bieden tal van activiteiten op het gebied van knutselen, toneel, muziek, natuur en sport en spel. Daarnaast komen geregeld Reizigers langs die koken en dansen met de kinderen.

Buitenschoolse opvang Bosch en Hoven

Bij BSO Bosch en Hoven kunnen kinderen zich heerlijk uitleven met de atelierkast, in de gymzaal of op de grote buitenruimte. We bieden verschillende activiteiten zoals: sport, toneel, koken, knutselen of muzieklessen die we in samenwerking met de muziekschool aanbieden. Daarnaast is er natuurlijk ook alle ruimte om lekker (met een boekje) op de bank bij te komen van een drukke schooldag. Voor ieder wat wils dus!

Buitenschoolse opvang De Evenaar

BSO De Evenaar biedt tal van activiteiten. Voor de meiden van 7 jaar en ouder is er een heuse Pink Ladies Club. Ook wordt er veel gekokkereld. Een feest voor kinderen die van koken houden. Of van (op)eten! Daarnaast krijgt ook BSO De Evenaar vaak bezoek van Reizigers. Dit zijn pedagogisch medewerkers met een specialisme, bijvoorbeeld koken, muziek, yoga of natuurkennis. Buiten de veelzijdige activiteiten die worden aangeboden, is er voor de kinderen natuurlijk ook voldoende ruimte om tot rust te komen en lekker een boekje te lezen.

Net over de grens van Heemstede in het aller zuidelijkste puntje van Haarlem is BSO de HMS gevestigd op de zolder van de Haarlemse Montesori School (HMS). Hier wordt de bovenbouw van de HMS opgevangen. De BSO zit in school en kinderen lopen zelfstandig naar boven naar de BSO zodra de schoolbel gaat, ideaal!

Kinderdagverblijf Plein1

Kinderdagverblijf Plein1 is kleurrijk, knus, kleinschalig en niet te vergeten…op het zuiden, dus lekker licht. Jouw kindje kruipt over vrolijk tapijt, schaterlacht om kiekeboespelletjes of doezelt heerlijk weg in een hangwieg. Voor baby’s is er veel te beleven. Hier hebben we een duidelijke visie op, met liefdevolle zorg als basis. En zodra je kind wat groter is, ontdekt hij vanzelf onze speelse hoekjes. De ene keer is de keuken hét domein van de vadertjes en moedertjes, een andere keer leven fanatieke klussers zich hier uit.

Oh en weet je wat ook leuk is? Kinderdagverblijf Plein1 is gevestigd in een multifunctioneel gebouw aan het Julianaplein en dat biedt natuurlijk hartstikke veel mogelijkheden. Kijk dus niet gek op als jouw kindje aanschuift bij de ouderen van het buurtcentrum voor een spelletje en kletspraatje óf zich even terugtrekt in de super hippe en moderne bieb met een goed boek.

 

BSO Bosch en Hoven
BSO De Evenaar
Kinderdagverblijf Plein1
Peuteropvang Boschkabouter
Kinderopvang Op Stoom