Kinderopvang in Heemstede

Kinderopvang in Heemstede

Inspirerende kinderopvang in Heemstede

Kinderopvang Op Stoom is een organisatie met bevlogen, professionele en ondernemende mensen. Liefdevolle zorg en inspiratie staan bij ons centraal. Kinderen inspireren en zelf geïnspireerd blijven, daar is het ons allemaal om te doen.

We kijken ook kritisch naar onze locaties, inrichting en speelmateriaal. Kwaliteit vinden we belangrijk. In de kleurige en frisse Op Stoom locaties in Heemstede bieden we kinderopvang aan in de vorm van een peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en vakantieopvang.

Peuterspeelzaal Boschkabouter

Peuteropvang Boschkabouter huist in de Bosch en Hovenschool. Het is een ware ontmoetingsplaats voor peuters van 2 tot 4 jaar. Ze sluiten er vriendschappen voor het leven en voor hen is de de Bosch en Hovenschool straks al bekend terrein. De pedagogisch medewerkers zijn ondernemend met de kinderen en bieden tal van activiteiten op het gebied van knutselen, toneel, muziek, natuur en sport en spel. Daarnaast komen geregeld Reizigers langs die koken en dansen met de kinderen.

Buitenschoolse opvang Bosch en Hoven

Bij BSO Bosch en Hoven kunnen kinderen zich heerlijk uitleven met de atelierkast, in de gymzaal of op de grote buitenruimte. We bieden verschillende activiteiten zoals: sport, toneel, koken, knutselen of muzieklessen die we in samenwerking met de muziekschool aanbieden.