BSO Bosch en Hoven

BSO Bosch en Hoven

Voor ieder wat wils

Na een drukke schooldag loopt je kind met zijn vriendjes in no time naar ons toe. In het fijne BSO-lokaal op de benedenverdieping knutselen we met spannend industrieel materiaal. In de gymzaal spelen we een potje voetbal en deze wedstrijd zetten we graag voort aan de voetbaltafel op zolder: een eigen fijne stek voor 7-plussers. Hier is alle ruimte voor een goed gesprek aan de bar, een voorleessessie in de loungehoek en nog veel meer. Kijk maar.

Wat doe jij het liefst?

Wij organiseren elke dag inspirerende activiteiten. Op zoek naar schatten in het bos of naar de juiste tonen op een saxofoon. En dan is er nóg meer! Want voor smaakmakers is er de Kookstudio. In een hypermoderne kookstudio leert je kind koken als een echte chef! En is je kind 7 jaar of ouder? Dan kan hij naar onze 7-plus groep. Met deze groep ondernemen we activiteiten die passen bij deze leeftijd. Dan bouwen we niet alleen een vlot, maar proberen we ook samen de overkant te halen!

Persoonlijke aandacht

Je kind komt bij ons in een mentorgroep. De mentor neemt jouw kind onder zijn hoede. Kinderen kunnen hun verhalen kwijt en als er iets is of speelt, weten mentor en kind elkaar te vinden en dat is voor iedereen fijn.

Ook voor jouw kind?

BSO Bosch en Hoven Op Stoom is er voor leerlingen van de Bosch en Hovenschool. Zij kunnen ook naar de voorschoolse opvang en naschoolse opvang.

BSO Bosch en Hoven