BSO De Evenaar

BSO De Evenaar

Een BSO met niveau(s)

Twee verdiepingen in één ruimte! Hier rent je kind dus van boven naar beneden voor extra veel speelplezier. Voor kinderen van alle leeftijden is het hier fijn. Er zijn hoekjes waar je kind zich kan terugtrekken met een goed boek, kunst kan maken met spannend materiaal of zich kan verdiepen in Kapla architectuur in de bouwhoek. En we hebben een Pink Ladies Club: speciaal voor meiden van 7 jaar en ouder.

Lekker inspirerend

Wij kokkerellen vaak. Dan maken we sashimi of hosomaki in plaats van hutspot. Een feest voor kinderen die van koken houden. Of is je kind meer van het sporten of heeft hij muzikale aspiraties? Daar hebben we ook aan gedacht. Er komen bijna elke week Reizigers op bezoek. Dit zijn pedagogisch medewerkers met een specialisme. Er is bij ons dus veel te doen. Lees hier waarom.

Pink Ladies Club

De Pink Ladies Club kent een oorsprong waar we van genieten: hij is opgericht door de kinderen zelf. Meiden van 7 jaar en ouder hebben andere wensen dan meisjes van 5 jaar oud en dit vertaalde zich in een eigen club. Elk jaar vieren ze hun jubileum!

Persoonlijke aandacht

Je kind komt bij ons in een mentorgroep. De mentor neemt jouw kind onder zijn hoede. Kinderen kunnen hun verhalen kwijt en als er iets is of speelt, weten mentor en kind elkaar te vinden en dat is voor iedereen fijn!

Ook voor jouw kind?

BSO Evenaar Op Stoom is er voor leerlingen van basisschool de Evenaar. Zij kunnen ook naar voorschoolse opvang.

BSO De Evenaar