fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Kinderopvang in Hillegom

Kinderopvang in Hillegom

Inspirerende kinderopvang in Hillegom

Kinderopvang Op Stoom is een organisatie met bevlogen, professionele en ondernemende mensen. Liefdevolle zorg en inspiratie staan bij ons centraal. Kinderen inspireren en zelf geïnspireerd blijven, daar is het ons allemaal om te doen.

We kijken ook kritisch naar onze locaties, inrichting en speelmateriaal. Kwaliteit vinden we belangrijk. In de kleurige en frisse Op Stoom locatie in Hillegom bieden we kinderopvang aan in de vorm van een kinderdagverblijf.

Kinderdagverblijf Hillegom

Kinderdagverblijf Elsbroek is een fijne, inspirerende plek voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Deze kleurige locatie huist in hetzelfde moderne gebouw als woonzorg-centrum Bloemswaard in Hillegom. Uit ervaring weten wij dat kinderen en ouderen erg veel plezier aan elkaar beleven. De opa’s en de oma’s kunnen dan ook regelmatig rekenen op visite!

Kinderen zijn dol op hoekjes waar ze zelf op onderzoek uit kunnen gaan. En die zijn er dan ook volop bij Kinderdagverblijf Elsbroek. Niet alleen binnen, maar ook buiten in onze ontdektuin. Klauteren over boomstronken of beestjes zoeken in de bosjes. Ook gaan we regelmatig op pad. Naar de heemtuinen of naar het park, bijvoorbeeld. Heerlijk voor jonge ontdekkers! Ook komen er geregeld reizigers over de vloer, dit zijn medewerkers met een specialisme zoals koken, sporten of yoga. Met een aanstekelijke passie voor hun vak en een kofferbak vol spullen trekken onze Reizigers rond om jonge kinderen te inspireren.

Kinderdagverblijf Elsbroek
Kinderopvang Op Stoom