Kinderdagverblijf Elsbroek

Kinderdagverblijf Elsbroek

Kom bij ons thuis

Ons kinderdagverblijf is kleurrijk en knus. Je kindje kruipt over vrolijk tapijt in de fijne babyhoek of doezelt weg in een hangwieg. We hebben een duidelijke visie op hoe we omgaan met baby’tjes. En zodra je kind wat groter is, speelt hij in één van onze speelhoekjes. De ene keer is de keuken het domein van de vadertjes en moedertjes en een andere keer van de fanatieke klussers. Het is hier goed toeven. Kijk maar!

Da’s fijn!

Met het zonnetje erbij zijn we graag in onze tuin. Kinderen kunnen hier naar hartelust spelen en een lekker heksensoepje maken in de modderkeuken. Op pad? Ja zeker, dan gaan we naar het nabijgelegen park. Of heel dichtbij: naar de opa’s en oma’s van woonzorgcentrum Bloemswaard, gewoon in hetzelfde gebouw! Deze bezoekjes worden door zowel jong als oud erg gewaardeerd.

Lekker inspirerend!

We willen kinderen inspireren. Dat doen we elke dag met activiteiten als koken aan tafel en knutselen met industriële restmaterialen. Ook krijgen we regelmatig bezoek van Reizigers van Op Stoom. Zelfs voor de allerkleinsten is dit reuze interessant. Zodra ze daar groot genoeg voor zijn, proeven ze bijvoorbeeld met de Smaakreiziger het verschil tussen een zout stukje geitenkaas en een zoete aardbei.

KDV Elsbroek