fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Kinderopvang in Zwanenburg

Kinderopvang in Zwanenburg

Inspirerende kinderopvang in Zwanenburg

Kinderopvang Op Stoom is een organisatie met bevlogen, professionele en ondernemende mensen. Liefdevolle zorg en inspiratie staan bij ons centraal. Kinderen inspireren en zelf geĆÆnspireerd blijven, daar is het ons allemaal om te doen. We kijken ook kritisch naar onze locaties, inrichting en speelmateriaal. Kwaliteit vinden we belangrijk. In onze kleurige en frisse locatie in Zwanenburg bieden we kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en vakantieopvang.

Kinderdagverblijf in Zwanenburg

Pal naast Community School De Kameleon in Zwanenburg vind je Kinderdagverblijf De Hoek. Het is een fijn, huiselijk kinderdagverblijf waar kinderen van 0 tot 4 jaar de hele dag worden opgevangen. We willen kinderen inspireren. Dat doen we elke dag met activiteiten als koken aan tafel en knutselen met industriĆ«le restmaterialen. Ook krijgen we regelmatig bezoek van Reizigers van Op Stoom. Zelfs voor de allerkleinsten is dit reuze interessant. Met het zonnetje erbij zijn we graag in onze tuin. Kinderen kunnen hier naar hartelust spelen.

Peuteropvang in Zwanenburg

Heb je een schoolgaand kind en zoek je ook opvang voor je peuter? Denk dan eens aan Peuteropvang De Hoek want deze locatie is geopend tijdens de schooltijden van Community School De Kameleon. De peuteropvang wordt geleid door lieve en bevlogen medewerkers die elke dag genieten samen met je kind. En we blikken we alvast een beetje vooruit op de grote stap die komen gaat: school.

Buitenschoolse opvang in Zwanenburg

Bij BSO De Hoek nemen we je kind serieus en dagen we hem of haar uit om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Sport, muziek, toneel, koken, knutselen, er zit vast wel iets bij voor je kind. De Reizigers van Op Stoom weten de BSO ook te vinden en we trekken er ook graag op uit. Lekker de Zwanenburgse paden op of gewoon een potje voetballen op het schoolplein. We houden ervan!

BSO De Hoek
Kinderdagverblijf de Hoek
Peuteropvang de Hoek
Kinderopvang Op Stoom