fbpx
Mijn Op Stoom

Kinderopvang in Kudelstaart

Kinderopvang in Kudelstaart

Inspirerende kinderopvang in Kudelstaart

Kinderopvang Op Stoom is een organisatie met bevlogen, professionele en ondernemende mensen. Liefdevolle zorg en inspiratie staan bij ons centraal. Kinderen inspireren en zelf geïnspireerd blijven, daar is het ons allemaal om te doen.

We kijken ook kritisch naar onze locaties, inrichting en speelmateriaal. Kwaliteit vinden we belangrijk. In de kleurige en frisse Op Stoom locatie De Graankorrel in Kudelstaart bieden we kinderopvang aan in de vorm van een buitenschoolse opvang en vakantieopvang.

Buitenschoolse opvang De Graankorrel

BSO De Graankorrel Op Stoom in Kudelstaart is gevestigd in basisschool De Graankorrel. De omgeving van de BSO leent zich uitstekend voor het bouwen van hele gave hutten. Bijna te gebruiken voor permanente bewoning, zó mooi.

Maar ook binnen is genoeg te beleven en te doen. Lekker los in de gymzaal, het speellokaal, de eigen fijne BSO ruimte of op het ruime schoolplein. Er is veel aandacht voor toneel, kunst, natuur, koken, sport en… vissen!

De BSO ligt aan een slootje waar wij regelmatig even ons hengeltje uitgooien. Even chillen? Er is natuurlijk ook altijd ruimte om lekker niks te doen of tot rust te komen met een boekje.

Vakantieopvang

In schoolvakanties is het heerlijk toeven op de vakantieopvang van de BSO. We hebben immers de hele dag – van 7.30 – 18.30 uur – de tijd. En omdat de vakantie zich bij uitstek leent voor leuke dingen, pakken we extra uit met een gevarieerd activiteitenaanbod.

We bedenken activiteiten voor alle leeftijden: 4+ en 7+. Van beautydag tot vlotten bouwen en fikkie stoken. En van een skateboardclinic tot robots bouwen. En vaak gaan we ook op pad. Je kind kan zelf kiezen aan welke activiteiten hij of zij wil deelnemen.

BSO De Graankorrel