BSO De Graankorrel

BSO De Graankorrel

Middenin school

De bel gaat! School is uit. Je kind schuift binnen no time bij ons aan tafel, want onze BSO zit middenin basisschool De Graankorrel. Hier vertelt hij honderduit over zijn belevenissen. Zijn alle verhalen gedeeld? Dan spelen we in de knusse zithoek een potje Stratego of organiseren we in de gymzaal een trefbaltoernooi. En is het tijd om te chillen? Dan is er altijd nog die enorme stapel Donald Ducks.

Buiten struinen

Ook buiten is er van alles te beleven. We vissen regelmatig in ‘t slootje naast de deur en op initiatief van de kinderen hebben we een moestuin aangelegd. Hier oogsten ze wortels, radijsjes en – favoriet! – tomaatjes. Verder lenen de tuin en het plein zich uitstekend voor het bouwen van gave hutten. Genoeg te doen dus. Waarom? Dáárom!

Reizigers over de vloer

We krijgen regelmatig bezoek van Reizigers. Tijdens een wandeling met de Natuurreiziger proeven de kinderen bijvoorbeeld de witte bloemetjes van de dovenetel. Wist je dat die naar honing smaken?

Ook voor jouw kind?

BSO De Graankorrel is er voor álle schoolgaande kinderen in Kudelstaart. Leerlingen van Basisschool De Graankorrel komen veelal zelf naar de BSO. En de leerlingen van OBS Kudelstaart en de Antoniusschool halen we na schooltijd op waarna we gezamenlijk naar de BSO lopen.

BSO De Graankorrel