fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Kinderopvang in Nieuw-Vennep

Kinderopvang in Nieuw-Vennep

Inspirerende kinderopvang in Nieuw-Vennep

In Nieuw-Vennep vind je een kinderdagverblijf, peuteropvang, BSO’s, de Kunst- & MediaClub, SportClub, PonyClub en de RoboClub van Op Stoom. Voor ieder wat wils dus!

Kinderdagverblijf in Nieuw-Vennep

In Nieuw-Vennep heeft Op Stoom een prachtig kinderdagverblijf. Woon je in de wijk Getsewoud? Dan zit Kinderdagverblijf Burchtpoort bij je om de hoek! We bieden kinderen van nul tot vier jaar een vertrouwde plek om zich te ontwikkelen en te groeien. We doen allerlei ontwikkelingsgerichte activiteiten met baby’s, dreumesen en peuters. Met je blote voetjes in de verf, spelen met geluiden en ook de Reizigers van Op Stoom komen regelmatig op bezoek in Bennebroek. Onze Dansreiziger of Muziekreiziger bijvoorbeeld.

Peuteropvang in Nieuw-Vennep

In het gebouw van de Breedenborgh vindt je Peuteropvang Sarabande.  Het is een ware ontmoetingsplaats voor peuters van 2 tot 4 jaar. Ze sluiten er vriendschappen voor het leven en voor hen is de Breedenborgh straks al bekend terrein. De pedagogisch medewerkers zijn ondernemend met de kinderen en bieden tal van activiteiten op het gebied van knutselen, toneel, muziek, natuur en sport en spel. Daarnaast komen geregeld Reizigers langs die koken en dansen met de kinderen.

Buitenschoolse opvang in Nieuw-Vennep

BSO Sarabande is er voor leerlingen van basisscholen Opmaat, ’t Venne, de Wikkeling en ’t Joppe. BSO Sarabande huisvest ook de Kunst- & MediaClub, de RoboClub en de Sportclubs. Bij BSO Sarabande vangen we kinderen van 4 tot 12 jaar op.

PonyClub in Nieuw-Vennep

Heb jij een ruiter of amazone in huis? Neem dan eens een kijkje bij de PonyClub, een buitenschoolse opvang waar alles draait om ponyrijden, poetsen, hoeven krabben, manen en staarten vlechten, voeren en – tja het hoort erbij – de stal uitmesten. De PonyClub is er voor kinderen vanaf 7 jaar van basisschool De Ark, Bommelstein, ’t Joppe, Opmaat, ’t Venne, de Wikkeling en de St. Franciscus basisschool.

Naar de Ponyclub zonder rijlessen?
Dat kan natuurlijk ook! Er is zoveel te doen op stal. Poetsen, hoeven krabben, vlechten en zadels vetten bijvoorbeeld. Brandschoon is je kind meestal niet aan het eind van de dag.Lekker toch? De schoolvakanties zijn een feest, die zitten vol met toffe activiteiten. Longeren, voltigeren of kijken naar een dressuur clinic. We doen trouwens ook andere toffe dingen, zoals fantastische knutselwerkjes maken. Ook is er voldoende speelgoed voor ein-de-loos speelplezier en genoeg ruimte om lekker te chillen na een drukke schooldag.

Kijken, kijken, wel komen!
Paardrijden nog een beetje spannend, maar wel helemaal into de pony’s & paarden? Ook dan ben je van harte welkom om lekker op de manage te dwalen, kijken en ontdekken!

SportClub in Nieuw-Vennep

Sporten is leuk én belangrijk. Samen in een groep iets bereiken, samen winnen of samen verliezen. Fit blijven, weerstand opbouwen, coördinatievermogen en kracht ontwikkelen. Gelukkig hebben we de SportClub. De SportClub junior is er voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Kinderen van 7 tot 12 jaar kunnen terecht bij SportClub senior. 

Over Op Stoom
Op Stoom is een organisatie met bevlogen, ondernemende mensen. Liefdevolle zorg voor kinderen staat aan de basis. Kinderen inspireren en zelf geïnspireerd blijven, daar is het ons allemaal om te doen. In Nieuw-Vennep bieden we opvang aan in de vorm van een kinderdagverblijf, een peuteropvang, buitenschoolse, voorschoolse en tussenschoolse opvang én vakantieopvang.

BSO Sarabande
Kinderdagverblijf Burchtpoort
Kunst- en MediaClub
Peuteropvang Sarabande
PonyClub
RoboClub Nieuw-Vennep
SportClub Nieuw-Vennep
Kinderopvang Op Stoom