BSO Sarabande

BSO Sarabande

Groot, groter, grootst

Op BSO Sarabande in Nieuw-Vennep denken we groot. Grootse kunstwerken van bijzondere materialen, maken we in ons atelier. De grote keuken is ideaal voor culinaire hoogstandjes en even bijkomen van een drukke schooldag kan in de huiskamer. Kijk maar eens. De kinderen krijgen regelmatig bezoek van onze Reizigers. Samen Lego kunstwerken maken met de Legoreiziger of je eigen rap schrijven met de Muziekreiziger.

Persoonlijke aandacht

Je kind komt bij ons in een mentorgroep. De mentor neemt jouw kind onder zijn hoede. Kinderen kunnen hun verhalen kwijt en als er iets is of speelt, weten mentor en kind elkaar te vinden en dat is voor iedereen fijn!

Join the Club!

Heeft je kind energie voor 10 of een liefde voor dieren? Kinderen van BSO Sarabande kunnen zich ook aanmelden voor de SportClub junior. Rennen, springen, tikken, ballen of frisbees … als het maar beweegt!

Ook voor jouw kind?

BSO Sarabande is er voor leerlingen van basisscholen Opmaat’t Venne en Merlijn. Zij kunnen ook naar onze voorschoolse opvangtussenschoolse opvang  en naar zwemles!

Kinderen die 7 jaar worden stromen automatisch door naar BSO Opmaat van Op Stoom. Maar wist je dat je kind ook naar één van de Clubs van Op Stoom kan?

De allergrootsten van 9 jaar en ouder worden opgevangen op de Haaibaai groep op de Sarabande.

BSO Sarabande