Kinderdagverblijf Burchtpoort

Kinderdagverblijf Burchtpoort

Een fijn gevoel

Middenin de wijk Getsewoud in Nieuw-Vennep vind je kinderdagverblijf Burchtpoort. De huiselijke sfeer, kleurrijke en lichte ruimte en knusse inrichting zorgen er voor dat je kindje zich snel thuis voelt bij ons. Zo kun jij met een gerust hart naar je werk. Neem een kijkje binnen.

Zelluf doen

Veel aandacht en liefdevolle zorg voor je kindje, dat vinden we belangrijk en we hebben een duidelijke visie op hoe we omgaan met baby’tjes. Bij ons komt je kind in een verticale groep. De kleintjes en oudere kinderen leren veel van elkaar. We hebben eindeloos geduld met je kind en ‘zelluf doen’, daar houden we van! Is je kind al drie jaar oud, dan is er mogelijk een plekje op de peuterplusgroep.

Veel te ontdekken

Op de vloerbedekking krijgen baby’tjes alle ruimte om te ontdekken. En is je kind wat groter dan worden de speelhoekjes en de eigen creativiteit ontdekt. We bieden veel activiteiten aan en krijgen regelmatig bezoek van onze Reizigers. Zó inspirerend. In onze ruime en avontuurlijke tuin staat een modderkeuken. Ideaal voor een kommetje heksensoep of sappige mudcake. Jammie!

Meer over deze locatie
KDV Burchtpoort
Waarom Op Stoom?